Pluspunten
Website was vriendelijk, betalen makkelijk en leveren ging goed.
VerbeterpuntenMeer omschrijving van toepassingen, zo kunnen niet 'schuimkenners' makkelijker hun keuze maken.
Pluspunten
Toppers!!
Pluspunten
Prima kwaliteit. Snelle levering! Jammer dat de kortingscode nu komt. Heb 4 polyether erbij besteld (5 per vergissing ingevuld,via mail doorgegeven, dus hoop dat jullie dit corrigeren)
Pluspunten
Er was niet voldoende stof op voorraad. Een halve meter minder was ook voldoende. Als alternatief kreeg ik eenvoud aangeboden zodat de hoes makkelijker over het schuimrubber glijdt en minder snel slijt.
VerbeterpuntenZou fijn zijn als je ook per halve meter de stof kan bestellen
Pluspunten
Goede snelle service en antwoorden op mijn mail met betrekking tot datum levering. Zeer goede kwaliteit schuim, onze bank zit weer als nieuw.
Pluspunten
Direct antwoord op vragen per mail. Je wordt teruggebeld bij geen gehoor. Super snelle levering
Pluspunten
Goede snelle levering. Heb schuimrubber op maat besteld voor loungekussens. Exact de maat wat ik besteld heb. Onze loungeset zit weer als nieuw. Perfect zo!
Pluspunten
Dit bedrijf heeft een goede site waar de producten en de gewenste specificaties makkelijk zijn in te vullen zijn.
Pluspunten
Top eerst gebeld dat ik een snelle levering wou.en dat is in overleg goed geregeld
VerbeterpuntenN.V.T.
Kijj of de bestelling schoon is ik heb een stuk schuim gekregen was erg vies
Pluspunten
Super geholpen
Pluspunten
Duidelijke site, goede levering; netjes en op tijd!
Pluspunten
Super duidelijke website; heel eenvoudig vinden wat je nodig hebt door de duidelijke omschrijving van toepassing van het materiaal
VerbeterpuntenLevertijd mag van mij wel iets sneller; ik heb 5 werkdagen moeten wachten tot het geleverd werd. Mag van mij wel 2/3 dagen levertijd worden.
Pluspunten
Perfect op maat gesneden, snel geleverd, prima prijs.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar