Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, je wordt per mail op de hoogte gehouden ook als iets niet in voorraad is,
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Snelle levering en genoeg keuzen Zijn heel tevreden met onze bestelling
Pluspunten
Perfecte service en advies! Komt echt zijn afspraken na!
Pluspunten
kan echt niets negatiefs verzinnen, de bestelling is supersnel correct netjes en van goede kwaliteit!!! Erg blij dat we via jullie onze nieuwe lounge kussens besteld hadden, super tevreden
Pluspunten
De eerste keer dat ik wat heb besteld en ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Goede stoffen en schuimrubber kussens besteld!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Preciese afmeting prima kwaliteit al met al een dik tevreden klant.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Goed en goedkoop
VerbeterpuntenLevering had wat sneller gemogen maar verder geen commentaar ga hier zeker vaker bestellen
Pluspunten
Op initiatief van het bedrijf twee keer terug gebeld over de schuim keuze. Hier over een deskundig advies gekregen
Het is handig als je een klein stukje schuim als proefje kunt ontvangen. Ik gok nu welk schuim de juiste is.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar