Pluspunten
- Fijne communicatie - Voordeligste prijzen - Denkt mee en goede adviezen - Snelle levering
VerbeterpuntenGeen, erg tevreden met de service!
Pluspunten
Was een bijzondere snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Goede communicatie over de door ons aangeleverde tekening.
Pluspunten
Fantastisch resultaat geleverd bij het opnieuw 'vullen' van onze luxe tuinset kussens van 14 cm dik. Supersnel gedaan ook als service bij mijn thuis afgeleverd door een medewerker omdat hij in ook in Purmerend woont.
VerbeterpuntenIets dichter bij Purmerend :)
Pluspunten
Overleg geweest over de lengte, keurig voorstel en afwikkeling.
Pluspunten
alles in voorraad en duidelijke beschrijving van de producten Levertermijn binnen de aangegeven periode
Pluspunten
Zeer snelle en vriendelijke klantenservice. Binnenkussens van schuimrubber zijn zeer ruim gevuld, echt waar voor je geld.
VerbeterpuntenMisschien boven een bepaald bedrag gratis verzending?
geen
Pluspunten
Hebben me gebeld om beter advies te geven.
Snelheid van leveren, dinsdagmiddag besteld en vrijdagochtend ontvangen is niet echt snel tegenwoordig.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar