Pluspunten
In één zin? Eerste kwaliteit schuimrubber, perfect op maat en snel geleverd. Klasse!
Pluspunten
leveren snel goede prijs
VerbeterpuntenAanbieden om het schuimrubber met kous en fiberfill als set, al geplakt met kous erom te leveren
Pluspunten
Heel flexibel: doet alles, klein of groot. Best ik heb gefunden
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Overzichtelijke webshop. Nog geen ervaring met de niet ingevulde beoordelingen.
ik kreeg al een beoordelingsformulier voor het product geleverd was....
Pluspunten
Zeer snelle reactie. Goede en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Pluspunten
vlugge bediening , kunnen steeds bestelling volgen via e-mails , goede en veilige verpakking tijdens verzending
Pluspunten
Snelle levering. Netjes bericht wanneer je de bestelling kan verwachten. Levering goed verpakt
Pluspunten
Werkt secuur. Levert wat je opgeeft.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen.
Pluspunten
Super profesioneel , ben zeeeerr tevreden
VerbeterpuntenZo verder doen
Fluorietweg 23