Pluspunten
Vriendelijk en meedenkend personeel. Snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk vond de verzendkosten aan de hoge kant. Zat verpakt in grote doos, dat zou mijns inziens beter kunnen
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Denken met je mee. Supersnelle levering!
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit spullen. Goede prijs
Pluspunten
Heel snel en goed geholpen, heel klantvriendelijk. Super gewoon!
Pluspunten
Pluspunten
Zeer tevreden! Medewerker deed zelfs navraag over mijn bestelling en gaf een advies over een andere samenstelling. Ben heel tevreden hierover.
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte, klantgerichte service, snel geleverd en prima kwaliteit. Product was exact wat ik wou.
Pluspunten
Kort gesproken over telefoon met betrekking tot tijdelijke handicap. Super advies en meteen volgende dag in huis zoals beloofd. Kortom wat wil je nog meer. Binnenkort nieuwe binnenkussens voor onze bank bestellen. Ik weet al waar.
VerbeterpuntenMisschien heb ik het gemist maar beschrijving van de materialen en wat sg codes inhouden zou handig zijn.
Pluspunten
Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden, goede prijs en kwaliteit van het product, netjes en zorgvuldig verpakt :-)
Pluspunten
Na bestelling binnen 3 dagen geleverd. Opgegeven maatvoering strak en correct uitgevoerd. Kwaliteit en zitcomfort kan ik nog niet over oordelen omdat het pantera schuimrubber voor de caravankussen worden gebruikt . Het voelt echter stevig aan en de structuur van het schuimrubber ziet er ook goed uit.
Pluspunten
ik werd opgebeld omdat ze zich afvroegen of ik wel het juiste had besteld. Kreeg goed advies.
Pluspunten
Er word echt met je mee gedacht. Ik bestelde perongeluk een verkeerd product. De webshop belde op om te vragen of het wel het goede product was en dat was het niet. Bestelling werd aangepast en was de volgende ochtend al binnen!
Pluspunten
Erg goede kwaliteit fiberfill, zeer goede communicatie, snelle verzending, zeer behulpzaam.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar