Pluspunten
Keurig op tijd geleverd en precies wat ik zocht.
Pluspunten
makkelijk, snel en super blij
Verbeterpuntenbeter foto's van stof. en misschien foto's van meubel, of anders gemaakt met jullie producten.
Pluspunten
Correcte levering
Pluspunten
Super vriendelijk geholpen dmv mail. Duidelijk en helder.
VerbeterpuntenBij de bestelling was een stuk schuimrubber niet schuin afgesneden maar navraag via mail gedaan en uiteindelijk zelf gedaan op hun advies en dat ging goed. Ik heb schuimrubber besteld maar achteraf had ik misschien toch een iets zachter variant moeten kiezen. Hopelijk zakt dit nog wat in en wordt het zachter
Pluspunten
Denkt mee met klant
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering.
VerbeterpuntenGevraagd of er een dunne hoes omheen kon, dit is echter niet gedaan, De kussens kreeg ik er maar net in omdat het schuimrubber niet glad is. Jammer, even communiceren en er was vast wel een oplossing voor geweest, desnoods met een meerprijs.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar