Pluspunten
Snel geleverd en goed advies
Pluspunten
Bestelling geplaatst, super snel geleverd en uitstekende kwaliteit van het product!
Pluspunten
Uitstekende service, goede kwaliteit producten, erg aantrekkelijke prijzen, de mogelijkheid om kleine aantallen te bestellen en erg behulpzame medewerkers.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit..snelle levering en goede communicatie hierover..product geleverd met de precies opgegeven maten..Dus het paste perfect!
Pluspunten
Snel en netjes verpakt geleverd.
VerbeterpuntenVraag over een paar jaar nog eens naar de kwaliteit. Dat is nu natuurlijk niet te beoordelen. Dat moet nog blijken.
Pluspunten
leveren precies wat ze beloven en binnen redelijke termijn
Verbeterpunten?
Ik zou graag op de website in 1 overzicht het verschil tussen de diverse materialen zien (voor- en nadelen, eigenschappen, ...)
Pluspunten
Top producten en snel geleverd.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle accurate levering
Pluspunten
Goede kwaliteit, prima verpakking eea. conform aanbieding op website. Voor herhaling vatbaar....
Pluspunten
Snelle service, netjes verpakt en perfect op maat
VerbeterpuntenVerzending met TNT niet de beste oplossing, 2 dagen vertraging in levering
Pluspunten
Zeer vriendelijk en kundig advies, snelle reacties ook per mail. Wanneer er een probleem is wordt dit zeer snel opgelost, erg goede service.
Pluspunten
Duidelijke informatie zowel op de site als telefonisch! Nog geen ervaring met kwaliteit, moet mee naar Frankrijk waar de kussens van gemaakt worden.
Pluspunten
In eerste instantie had ik een verkeerd product besteld en ontvangen. Na een mailtje naar het bedrijf is dit zeer snel en professioneel opgelost, waardoor ik met minimale vertraging het gewenste schuim in huis had. Zeer tevreden over Schuimrubber Gigant.
Pluspunten
Hele duidelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie en ik heb nog nooit problemen gehad.
VerbeterpuntenHeb ik eigenlijk niet, het is al heel goed. Misschien zou je een pagina met ideeën en wat klanten van het gekochte materiaal hebben gemaakt maken.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar