Pluspunten
Dat het product snel geleverd wordt.Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk wil graag stof om 2 kussens maar kon ik niet zien hoe je dat moest bestellen.
Pluspunten
werden gebeld door schuimrubbergigant omdat volgens leverancier ander schuimkussen beter was is ander geworden dan besteld dus prima service
Pluspunten
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Telefonisch contact verliep goed professionele informatie ontvangen op al mijn vragen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klasse geholpen.Dat er over de bestelling is gebeld en navraag over wat de bedoeling was met het product was uitstekend.
Pluspunten
vlotte en goed verzorgde aflevering
Pluspunten
zeer snelle levering! goede prijs, we vroegen een offerte aan een ander bedrijf en de prijs lag maar liefst 3x hoger voor dezelfde afmetingen
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenIk had gevraagd of het product op maandag geleverd kon worden, maar dit is niet goed gelezen, het kwam al op zaterdag.
Pluspunten
Vragen via de mail worden snel en goed beantwoord. Voor een 'leek' wordt zo snel duidelijk wat het beste product is.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de levertijd iets sneller was.
Pluspunten
Snelle levering, prima verpakt.
Pluspunten
Duidelijke website met goede prijzeb
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Super geholpen, eerst via mail contact gehad omdat ik toch wat vragen had Hierna zelfs telefonisch ook nog gesproken met iemand. Ik was wat onzeker of ik nou wel goed gemeten had ik werd meteen netjes te woord gestaan. Hele fijne service en goede prijs ik kom als dit nodig is zeker terug voor mijn kussens
Pluspunten
betrouwbaar en snelle service
Pluspunten
schuimrubber op maat, keurig en op tijd.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar