Pluspunten
email verkeer gehad, goed service. gelijk beantwoord. En een snelle levering.
Verbeterpunteneerste ervaring, eerste keer klant. Kan ik nog niet over oordelen. Tot nu toe ben ik tevreden.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt..
Pluspunten
Supersnelle levering en goed meedenken over een bestelling: medewerker heeft mij gebeld met een ander levervoorstel: gewoon prima!
Pluspunten
zeer snelle levering, bij problemen wordt je uitstekend geholpen. Altijd een oplossing.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snellen bezorging en een goed product..
Pluspunten
Supersnelle levering, goede kwaliteit, top!!!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super snelle levering ze hebben me zelfs nog gebeld waar de vulling voor nodig was om mij nog verder te kunnen informeren over mij bestelde producten super dikke pluim
Pluspunten
Prima site , met duidelijke uitleg.
Pluspunten
Ik had een stukkie schuimrubber besteld en ik kreeg daar ongevraagd een stukkie tricot bij. Dat vind ik mooie service. Verder was de website makkelijk te gebruiken om schuimrubber te bestellen en volgens mij waren jullie ook nog eens de goedkoopste.
Pluspunten
Snel, behulpzaam en overzichtelijk.
Pluspunten
Klant gebeld om te zeggen dat kussen, zoals besteld, waarschijnlijk te hard zou zijn. En doorgegeven dat bestelling een dag later zou worden verstuurd dan bedoeling was.
Pluspunten
Ik ben 100% positief, snelle levering en precies wat ik nodig had, toppie.
Pluspunten
Alleen maar positieve punten
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar