Pluspunten
gebruiksvriendelijke en duidelijke site , Dus ook goede uitleg van belangrijke weetjes, concurrerende scherpe prijzen, correcte, snelle verzending, uitstekend verpakt, aan te bevelen bij anderen. Bedankt medewerkers van de "Schuimrubbergigant"!
VerbeterpuntenTip: dat je ingezakte stoeltjes, zoals van ons uit de eetkamer weer vanuit de onderzijde moet opvullen en niet aan de zittingzijde. Dus eerst de stof weg klappen aan de onderzijde welke als camouflage van de veren als laatste afdekking er zit. Daarna de nieuwe laag tussen de veren en oude laag schuiven. Eeerst een oude plastic tasje o.i.d. er tussen schuiven en dan de nieuwe laag . Deze schuift dan beter tussren de veren en dan als laatste het plastic tasje er weer tussenuit trekken. succes.
Pluspunten
duidelijke omschrijving produkten.
Pluspunten
Zeer snelle en complete en in juiste maten gesneden bestelling, Deze paste moeiteloos en zitten perfect,in een woord Top.
VerbeterpuntenPerfect ga zo door, Tip:vermeld op de site dat afterpay geen kosten voor de klant heeft...
Pluspunten
Snelle levering op dag dat ik wilde
Pluspunten
Artikel van goede kwaliteit. Lage prijs! Bestellen ging gemakkelijk. Overzichtelijke website.
VerbeterpuntenWe hebben 18 dagen moeten wachten voor het artikel bezorgd werd. Dat moet veel sneller kunnen! Als er sneller bezorgd wordt zeker een ster erbij.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snel in huis, goed ingepakt en zonder beschadiging
Verbeterpuntenweet ik niet, volgens mij is hij goed.
Pluspunten
overzichtelijke website en superveel keuze. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling.
Pluspunten
Bestelde en de volgende dag al geleverd,en het was voor mijn gereedschapkoffers en best makkelijk te bewerken, met een isolatie mes die 15cm lang is en echt sterk spul en ook zacht zodat het niet beschadigd. Kortom super spul thanks
VerbeterpuntenNiets aan temerken wat wel meschien kan helpen bij andere mensen is meer info op de site over de div soorten,met voorbeelden erbij.want ik nam en gok,en ook wel een goede gok. Maar het zou echt helpen als er meer foto's en informatie van wat je er mee kan doen.ik gebruik het voor div koffers voor bescherming en het uitsnijden ging super dus goed spul. Thanks voor de snelle service
Pluspunten
Klantvriendelijke website- Prima kwaliteit-prijsverhouding - correcte transactie - super snelle service .
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Ruime keus en goede prijs kwaliteit verhouding Fijn dat er een staaltje te bestellen is van de stof.
Pluspunten
Snelle levering en precies de maat die ik had opgegeven, ik ben heel tevreden
VerbeterpuntenTot nu toe kan ik geen verbeterpunt bedenken
Pluspunten
Betaling ging niet goed met iDEAL. 1 mailtje en de andere werkdag gelijk opgelost, sterker nog, de dag daarna al geleverd. Top
nvt
Fluorietweg 23