Toen ik het pakket kreeg en openmaakte, was helaas 1 schuimblok al beschadigd, misschien door mezelf toen ik het plastic eraf wilde halen. Ik was even bang dat het product snel kapot zou gaan.
Pluspunten
nabellen of je order juist is
Pluspunten
snelle levertijd en goede kwaliteit.
Pluspunten
Makkelijke produktkeuze, overzichtelijke keuze voor afmetingen
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede communicatie, goede kwaliteit
Pluspunten
Alles werd erg netjes en snel afgehandeld en het artikel was goed verpakt.
Pluspunten
Materiaal rojaal geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
Mijn eerste bestelling is exact volgens afspraak verlopen.
Pluspunten
Verbeterpuntenweet niet of dit kan maar ik had ovaal gevraagd en langwerpig ontvangen
Pluspunten
Snelheid (donderdag nacht bestelling geplaatst zaterdag ochtend thuis ontvangen) Prijs-minimaal 30% goedkoper dan andere bedrijven bestelde schuim was Goed afgewerkt en op gewenste maten.
VerbeterpuntenEcht geen tips. Ik wil ze alleen maar nog bedanken voor alles. Zeer zeer tevreden.
Pluspunten
Goede Hulp voor het juiste materiaal.
VerbeterpuntenGeen,gewoon goed geregeld.
Pluspunten
Prima website, afspraak is netjes nagekomen.
Pluspunten
goedkoop, kwaliteit, snelle persoonlijke communicatie per mail
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service. Goede prijs.
Pluspunten
Hele goede communicatie! Komen afspraken heel goed na!
Verbeterpunten/
Fluorietweg 23