Pluspunten
nette/ goede verpakking
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website. Goede kwaliteit. Gaan er zeker nog eens bestellen.
Pluspunten
Levering juist, compleet en in goede orde ontvangen.
VerbeterpuntenVrij late levering, te begrijpen vanwege de feestdagen, maar geen communicatie over late levering of verwachtingen. Één berichtje tussendoor over verwachtingen zou fijn zijn.
Pluspunten
Snelle levering, geode communicatie.
Pluspunten
prettig en duidelijk telefonisch advies
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Het advies dat ik kreeg na de bestelling. Ze bellen op om je een beter voorstel te doen, dat precies aansloot op het gebruik. Door de afmeting hadden ze door voor welke toepassing er een bestelling werd gedaan. Door mij te bellen voorkwam men dat ik iets zou krijgen waar ik niets aan had. Prima service.
Pluspunten
snelle en juiste levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Denk met de klant mee. Snelle levering
VerbeterpuntenWeet het zo niet
Pluspunten
ik kan alle formaten bestellen die ik wil, erg makkelijk. Voor een goede prijs. Levering is erg snel en communicatie gaat ook prima.
Pluspunten
Snelle levering. Synthetische vulling besteld. Volgende dag al binnen gekregen. Prima en makkelijke verpakking.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar