Pluspunten
snelle reactie op vragen per email
Pluspunten
Snelle levertijd, ook met diverse verschillende producten op maat!
Pluspunten
Vriendelijke en snelle service!
Pluspunten
Omdat Schuimrubber Gigant een vraag had over mijn bestelling werd ik door hen gebeld, en de bestelling aangepast waardoor ik een meer geschikt type schuimrubber toegezonden kreeg. Zeer goede service en vlotte levering.
Pluspunten
Goed bereikbaar en top service
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Makkelijke site en zeer snelle levering!
Verbeterpunten0
Pluspunten
Snelle vlotte levering, en prima uitleg over de telefoon. ik ben ook heel snel teruggebeld!
Pluspunten
Order snel binnen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurig gebeld dat de bestelling klaarstond. En heel erg prettig, hulp bij het in de auto pakken
Pluspunten
Goede communicatie, en duidelijke website
Pluspunten
Ik werd direct gebeld dat niet mijn hele bestelling compleet was. Heel correct
Pluspunten
Snelle levering goede prijs
Pluspunten
Bij al de bovenstaande doe ik een + erbij (10+)!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede telefonische hulp en tips voor "snijden" van het schuim. Is prima gelukt, dank je Mitchell (y)
Pluspunten
Dat ik gebeld werd met de vraag of ik wel het juiste schuimrubber had besteld. En dat er een alternatief werd geboden.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar