Erg lang geduurd voordat geleverd werd. Er werd 4 dagen aangegeven dat op de betreffende dag geleverd zou worden, maar telkens gebeurde dit niet en dit werd niet doorgegeven. Tevergeefs wachten dus.
Pluspunten
goed en snel geregeld
Verbeterpuntenlastig om de juiste keuze te maken mocht wat meer info op site zijn over hardheid kussen
Pluspunten
Super snel en mooie kwaliteit.
Pluspunten
supersnelle service en goede prijs. Over personeel en communicatie kan ik niet oordelen heb alles via de site gedaan
Verbeterpuntenomdat ik niet meer via afterpay betalen kon werd in mail aangegeven dat ik een kous als compensatie kreeg. Deze zat niet bij zending maar buiten dat alles top
Pluspunten
Supersnel geleverd en goede kwaliteit
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Super snelle levering, top! En prima schuimrubber :-)
Pluspunten
Alles snelle levering tegen goede prijs, top.
Pluspunten
persoonlijk contact.
Pluspunten
-snelle verwerking vd bestelling -op maat gemaakt. -goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles precies volgens bestelling geleverd; snel en goedkoop.
VerbeterpuntenKleinere besteldoos; nu zat er 80% lucht in de doos voor enkel een stukje schuimrubber, een busje lijm en wat tricot-kous. Factuur zou in pdf gestuurd kunnen worden; dat print wat makkelijker.
ik zou het niet weten het was prettig goede informatie en wedsite
Pluspunten
Snelle levering, precies op maat
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar