Pluspunten
-Alle maten bestelbaar -Snelle levering
schuimrubber;omschrijving van product ook out of the box bijvoorbeeld er word omschreven dat het handig is om spullen in te verpakken.Ik heb het gebruikt om er matten rond de trampoline van te maken,dan is het makkelijk om te weten of het water opneemt (zoals een spons) of niet.
Pluspunten
Proefmonster snel geleverd waarna de bestelling geplaatst kon worden
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
mooie materialen
Verbeterpuntenlevering vrij langzaam
Pluspunten
- Goede service ; ik had 2 kussens van dezelfde maat besteld (kussen + toplaag) en ik werd opgebeld of deze kosteloos op elkaar gelijmd moesten worden! Hier was ik erg blij mee. - Snelle levering - Goede kwaliteit schuimrubber
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
fijne verpakking
Pluspunten
Super geholpen tijdens telefoon gesprek! Duidelijk advies. Bestellen ging via website eenvoudig. Snelle bezorging, dinsdagavond besteld, donderdag in huis! En de prijs? Prima!
Pluspunten
Goed product, snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snelle levering geen kapotte verpakking keurig netjes zeer tevreden
Pluspunten
Correcte behandeling en snelle levering
Pluspunten
Net contact nadat een besteld produkt helaas niet meer leverbaar was, goede service, prima produkt
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar