Pluspunten
Snele levering Het betrof en pakket proefmonsters, meer gekregen dan verwacht, maakt keuze gemakkelijker Goe op de monsters aangegeven welke soorten het betrof
VerbeterpuntenGeen, was zodanig i orde dat verbetering niet nodig is
Pluspunten
zeer snelle service, ik had een fout gemaakt om de verkeerde HR soort te kiezen , ik werd netjes gebeld of dit correct was , nou geweldige service een dag later werd het pakket geleverd geweldig prijs kwaliteit is helemaal super , een aanrader
Pluspunten
Snelle levertijd, goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering en prijs is ook goed.
VerbeterpuntenBij koudschuim krijg je een naad bij langere lengte. Dit wordt bij bestelling niet vermeld, dat doen andere bedrijven wel. Ik had dit graag willen weten.
Pluspunten
Groot aanbod en betrouwbare leverancier.
VerbeterpuntenEerder vermelden dat bij verzending een vervolgmail komt met track en trace code en dat het dan meestal nog maar 1 dag duurt voordat de bestelling binnen is!
Pluspunten
Netjes afgeleverd, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Geweldig dat je zelf een maat kunt bepalen en je dit gewoon kunt bestellen. Ik had nl een formaat nodig van 20x200 cm... Goede levertijd. Fijn dat er bij de schuimsoorten een indicatie staat voor het gebruik en dat de hard- of zachtheid werd geïllustreerd door voorbeelden. Fat maakte het maken van een keuze wat makkelijker, alhoewel het dan nog steeds even afwachten is.
VerbeterpuntenHet was me niet direct duidelijk dat je ook als particulier een bestelling kom plaatsen, dus in eerste instantie dacht ik niet dat ik zou slagen en ben ik verder gaan kijken. Zonde! Want jullie bieden exact aan wat ik nodig heb.
Pluspunten
Snel en netjes verpakt!!
Pluspunten
Snelle levering, goed product
VerbeterpuntenGeen
Vrij dure leveringskosten ten opzichte van de prijs die je betaald voor je product.
Pluspunten
Zeer snelle levering, alles keurig in orde, en voor een zeer betaalbare prijs.
Pluspunten
Goedkoopste, snelle levertijd en snelle en goede communicatie door o.a. de live chat! Bedankt!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten!
Pluspunten
snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenzijn er op dit moment niet
Pluspunten
snelle en goede levering
Verbeterpuntenkan ik zo gauw niet bedenken
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar