Sneller levering en goed communicatie. Een verbeterpunt is het vermelden van de maximale breedte

Top,

snelle levering prima kwaliteit en past perfect

goed snel correct.

Goed, maar anders voorgesteld

De service is erg goed Via de site kon ik het niet op een ander adres laten afleveren, maar na een telefoontje was het geregeld en idd op dat adres 2 dagen na bestelling aangekomen Bij het uitpakken en in de kussenhoes doen waren de kussens wel erg dik en paste dus niet in 1 van de hoezen

Verwachting waargemaakt

Bestelling snel ontvangen, netjes verpakt

Goede uitleg op site over de bestelde zitkussens. Prima prijs, snelle levering

Gewoon geweldig

De bestelling de verpakking en de inhoud was perfect

Dit bedrijf maakt waar wat ze beweren. Goed product en levering op tijd!

goed materiaal en snelle levering.

Veel keuze, Goede overzichtelijke shop. Makkelijk Bestellen, betalen en afhandelen. En snelle goed verzorgde levering.

Gewenst product besteld. Toch kreeg ik een mailtje of dit product was wat we echt wouden en zodoende toch tot een ander product gekomen samen. Heel fijn en netjes dit snelle contact. Fantastisch verpakt. Nu nog afwachten of we ook lekker slapen in de caravan van de zomer:)

Snelle en perfecte levering

De levering was perfect en op maat gesneden.

Goede service Top kwaliteit Snelle levering Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Perfect op maat en zeer snelle levering.

Goed product, snel besteld en geleverd.

We zochten een nieuwe schuim vulling voor ons loungeset. Kwamen uit bij schuimrubber Gigant. Prima kwaliteit, makkelijk besteld, en snel geleverd. Was netjes op maat versneden, Kortom hoeven geen nieuw loungeset, maar zitten weer heerlijk dankzij schuimrubber Gigant.

Gewoon goed!

Goede ervaring, snelle levering, goede kwaliteit. Dus niks om op aan te merken!

Snelle levering en goed materiaal

Alles snel geleverd Materiaal is prima Geen grote bestelling maar door bedrijf netjes verwerkt Als particulier zeer tevreden

Top!!

Na dat ik mijn bestelling heb ontvangen kan ik alleen maar zeggen TOP!!

Nog niks ontvangen

Niet jullie schuld maar van transmission die hadden verkeerde nummer neergezet.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en makkelijk te bestellen op de site.

Prima bedrijf

Pantera koudschuim besteld als topper voor in de camper. Bestellen was heel simpel, verzending vlot en zoals beloofd. Netjes ingepakt.

Tevreden over de levering van product.

Hardheid van materiaal had voor ons iets minder gemogen zit net iets te hard wie weet gaat in toekomst nog lekkerder zitten.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Door de heldere beschrijving op de site, hebben wij de juiste keuze kunnen maken in het type schuimrubber.

Uitstekende levering ook door transportbedrijf

Keurig en op tijd geleverd

klasse

Fluorietweg 23