Mijn bestelling precies op maat geleverd binnen de verwachte tijd. Ik geef geen 5 sterren omdat dat perfect zou zijn, en perfecte bedrijven bestaan niet, vandaar 4 sterren.
Hallo Robert, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Hallo JC, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Prima website met gedegen uitleg over de verschillende soorten schuimrubber. De maten zijn eenvoudig in te voeren en de prijzen alleszins redelijk. Dus gewoon goed en zeer aan te bevelen!
Hallo Fedde, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Zeer tevreden. Goed en comfortabel schuimrubber voor de loungeset. Precies wat we zochten . We hebben Pantena 170
Hallo Esther, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Mooie stevige kussens!! Snel bezorgd! Goed verpakt!
Hallo Gerda, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Een online bestelling doen en dan "gewoon" krijgen, wat je hebt besteld en ook nog snel ook.
Hallo Bert, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
De bestelling is op tijd geleverd, goed op maat afgesneden en keurig verpakt. Zeer tevreden.
Hallo Myrthe, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Juiste maten en snelle levering
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering
Hallo Nadine, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Ruime keuze en goeie product info. Snelle levering die je kan opvolgen via mail. Bestelling goed verpakt geleverd.
Hallo Inge, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Keurig verpakt. Eerste 2 keurig op maat. Rest moet ik nog uitpakken.
Hallo Maaike, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Goede communicatie Snelle levering Goed geprijsd
Hallo Ineke, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
vlotte correcte levering
Hallo Marcel, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Bij telefonische bestelling geen wachttijd met ellelange keuzemenu's
Hallo Ruud, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Precies zoals omschreven is goed
De maten en de kwaliteit van het materiaal zijn zeer goed.
Hallo Annemarie, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Ik was op zoek naar kussens voor de caravan. Heb eerst contact gehad om toch maar zeker te zijn van de juiste keuze in dit ruime aanbod. Hebben me goed geholpen om door het bos de boom te vinden. Drie dagen later stond het pak aan mijn deur (in België)
Hallo Dieter, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Geen poespas gewoon dien wat gevraagd wordt. Site is duidelijk prijsstelling prima. Producten netjes afgeleverd en goed op de hoogte gehouden. Inmiddels een avondje op bestelling (stoelkussen HR40) mogen zitten en het was een verademing.
Er zat wat vertraging op de levering maar heel goed er van op de hoogte gehouden. Bestellen ging makkelijk. Product was heelmgoed verpakt en netjes geleverd. De fiberglas zag er prima uit en was precies zoals ik verwachtte. Zeer tevreden er mee.
Hallo Jose, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Mijn bestelling is heel goed gegaan, precies op maat, ondanks de afwijkende maten. Heel tevreden. Snel geleverd.
Hallo Marion, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Zeer goede klantenservice. Bij problemen of vragen wordt je direct verder geholpen! Doen er alles aan om alles zo correct mogelijk te laten verlopen.
Originele beoordeling
Levering onder dubbele carport, wat oké is maar het regende fel en pak werd aan buitenkant geplaatst zodat de schuimrubber nat werd. Was ook wat beschadigd zodat er scheur/deuk in de schuimrubber zat. Ivm aanbevelen: misschien.
Een duidelijke omschrijving en uitleg betreffende de producten en dan nog snel geleverd, bedankt
Hallo Michael, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Duidelijke website ev veel keuze
Hallo, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Snelle levering en netjes verpakt,prima prijs voor het product
Hallo Grietje, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Informatie op de website is erg duidelijk, procuct is van goede kwaliteit en keurig zoals besteld
Hallo Jeanine, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar