Meten, bestellen en genieten en alles binnen 2 dagen.

De kussens van onze oude Tylosand Ikea bank waren dringend aan vervanging toe. Keuze gemaakt welk soort schuim en vervolgens besteld. Ze zitten weer als nieuw en kunnen weer jaren mee. Dus een prima product en een prima dienstverlening.

Niet naar mijn verwachtingen

Slaap slecht matras is te zacht!

Niet naar mijn verwachtingen

Slaap slecht matras is te zacht!

Goed gevulde binnenkussens en niet duur!

Snel en keurig geleverd

Goede kwaliteit en snel verzonden voor lage verzendkosten.

Snelle bezorging ,goed verpakt .

Snelle bezorging ,goed verpakt .

Zowel het product als de klantenservice is top geregeld

Zowel het product als de klantenservice is top geregeld

snel en precies

Schuimrubber gigant biedt de mogelijkheid om aparte vormen te laten snijden. De website is daarin heel hulpvaardig wat de bestelling eenvoudig maakt. De verzending was verder erg snel. Dank, mensen van schuimrubber gigant!

snel en precies

Schuimrubber gigant biedt de mogelijkheid om aparte vormen te laten snijden. De website is daarin heel hulpvaardig wat de bestelling eenvoudig maakt. De verzending was voerder erg snel. Dank mensen van schuimrubber gigant!

Correcte levering

Deftig materiaal goed veroakt

Correcte levering

Deftig materiaal goed veroakt

Alles goed ontvangen precies aan de maat perfect zo blijven doorgaan

Vandaag besteld, morgen in huis en helemaal naar mijn zin.

Ik was op zoek naar nieuwe kussenvulling voor mijn inmiddels 17 jaar oude tylosand Ikea bank. Afmetingen bepaalt, soort schuim uitgezocht en via de website besteld. Binnen twee dagen in huis en oude vulling vervangen door de de nieuwe schuimrubber kussens. De bank zit weer als nieuw en dat voor een kleine 300 euro. Echt super verbetering en de bank kan nu weer jaren mee.

Kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling snel ontvangen in keurige verpakking

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar