Waarom het langer duurde, moest ik zelf even achteraan bellen. Dat had misschien anders gekund, maar voor mij niet hinderlijk. Daarna wist ik waar ik aan toe was en werd het prima bezorgd. Nette blokken schuimrubber, goed verpakt.
Bedankt voor de positieve beoordeling David! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Ik had een probleem met mijn in 2021 aangeschaft matras. Ik kon het matras niet meer terugsturen omdat die periode voor bij was. Daarom heb ik besloten om de bovenste laag van het matras af te halen en er iets nieuws op te leggen. Ik had goede ervaring met traagschuim 65. Schuimrubber gigant had dit ook in haar assortiment. Zij leveren in Nederland gefabriceerd schuim zonder CFK. Ik heb telefonisch contact gehad met Mitchell. Aangegeven wat voor oplossing ik zelf had bedacht. Ik heb advies gekregen en ben daarna tot aanschaf van een plaat traagschuim 65 overgegaan. De levering is vlot gegaan. Ik ben zeer tevreden en slaap een stuk lekkerder. Ik weet wel waar ik volgende keer bestel. Dank jullie wel!
Bedankt voor de positieve beoordeling Klaasje! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Handige website, snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor de positieve beoordeling Peter! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
We zijn erg tevreden. Precies de maten die we hadden doorgegeven. Duidelijke communicatie over wanneer het bezorgd zou worden.
Bedankt voor de positieve beoordeling Michel! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Bestelde producten voldoen doen aan verwachting en werden snel geleverd. Netjes verpakt. Prijsstelling is prima.
Bedankt voor de positieve beoordeling Merel! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Levering kwam helaas niet optijd binnen. Dit was een logistiek probleem en niet te wijten aan Schuimrubber gigant. De klachtten afhandeling was top. Mijn dank voor het kosteloos terug kunnen sturen.
Bedankt voor de positieve beoordeling Ray! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Zelfs voor een klein stuk schuimrubber (60x15x10 cm)alles vlot verlopen.
Bedankt voor de positieve beoordeling Nico! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Bij levering bleek een stuk van onze bestelling te ontbreken. Heb zelf moeten bellen om te checken waar die bleef. Zou nagestuurd worden…wachten nu.
Hoi Kurt het is gezamenlijk gestuurd, maar in 2 delen geleverd. Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Mijn bestelling was snel bezorgd en precies op maat gesneden. Ook fijn geholpen door de klantenservice. En heel gunstige prijs!!
Bedankt voor de positieve beoordeling Marijke! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigan
Perfecte uitvoering van mijn bestelling. Gerne wieder de. Nu
Bedankt voor de positieve beoordeling Nol! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigan
Binnenkussens besteld. Mooi product, goed vol en stevig.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigan
Een stuk 1cm dik koudschuim besteld om een matras tijk netjes te laten passen om matraskern. Mooie kwaliteit koudschuim en netjes op maat gemaakt.
Bedankt voor de positieve beoordeling Hugo! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigan
Makkelijk te bestellen. Niet duur. Goede, snelle levering.
Bedankt voor de positieve beoordeling Ria! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigan
Super goed geholpen
Snelle verzending 2 bestellingen na elkaar gedaan. Alles netjes strak verpakt. En snel geleverd
Bedankt voor de positieve beoordeling Mariska! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant
Snelle levering, kwalitatieve producten en een geweldige klantenservice. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Bedankt voor de positieve beoordeling Brenda! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigan
Pantera SG 52 150 medium gebruikt in de auto, hierop ligt de hond tijdens onze lange reizen. Product werd snel geleverd en de hond is er tevreden mee.
Bedankt voor de positieve beoordeling Hans! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigan
Snelle levering en goede kwaliteit kon het er zo in maken.
Bedankt voor de positieve beoordeling Adriana! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubbergigant
Snelle levering en product precies zoals besteld
Bedankt voor de positieve beoordeling Rick! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubbergigant
prima schuimrubber en goede afhandeling.
Bedankt voor de positieve beoordeling Marcel! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubbergigant
Een goede uitleg op de site heeft mij goed geholpen om mijn keuze te maken
Bedankt voor de positieve beoordeling Martin! Met vriendelijke groet, Dario
Zeer snelle en nette levering
Bedankt voor de positieve beoordeling Wil! Met vriendelijke groet, Dario
Vlotte bezorging, alles naar wens.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Dario
Ons bankstel is nog té goed om te vervangen bovendien vinden wij het nog steeds heerlijk! De zitkussens waren echter wel wat doorgezeten! Mijn zoektocht bracht mij bij de Schuimrubber Gigant. Super makkelijk; maten ingeven en meteen zie je de prijs. Wij kozen voor Pantera® SG 52 170 stevig! Wat een verschil!! Heerlijke stevige zit zonder hard te zijn. We zijn er écht heel blij mee! De levering was trouwens ook snel. Dus hier heel tevreden klanten!
Bedankt voor de mooie beoordeling Jacqueline en fijn dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Dario
Snelle levering Alles is zo goed en netjes ingepakt
Bedankt voor de positieve beoordeling Wilma! Met vriendelijke groet, Dario
Fluorietweg 23