Alles prima

Snelle verzending 2 bestellingen na elkaar gedaan. Alles netjes strak verpakt. En snel geleverd

Uitstekende ervaring

Snelle levering, kwalitatieve producten en een geweldige klantenservice. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Prima slaapplaats voor de hond

Pantera SG 52 150 medium gebruikt in de auto, hierop ligt de hond tijdens onze lange reizen. Product werd snel geleverd en de hond is er tevreden mee.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit kon het er zo in maken.

Product precies zoals besteld

Snelle levering en product precies zoals besteld

prima schuimrubber en goede afhandeling

prima schuimrubber en goede afhandeling.

Een goede uitleg op de site heeft mij goed geholpen om mijn keuze te maken

Goede kwaliteit en prijs

Zeer snelle en nette levering

Vlotte bezorging, alles naar wens.

Top!!!

Ons bankstel is nog té goed om te vervangen bovendien vinden wij het nog steeds heerlijk! De zitkussens waren echter wel wat doorgezeten! Mijn zoektocht bracht mij bij de Schuimrubber Gigant. Super makkelijk; maten ingeven en meteen zie je de prijs. Wij kozen voor Pantera® SG 52 170 stevig! Wat een verschil!! Heerlijke stevige zit zonder hard te zijn. We zijn er écht heel blij mee! De levering was trouwens ook snel. Dus hier heel tevreden klanten!

Snelle levering Alles is zo goed en netjes ingepakt

Helemaal tevreden

Snelle levering, precies de maat, goede kwaliteit en een goede vervoerder.

Boven verwachting.

Stof is heel mooi, prijs was goed en het was snel bezorgd

Snelle levering en producten van prima kwaliteit!

Zeer tevreden met geleverde producten.

Snelle levering en alles goed ontvangen!

Schuim was perfect op maat gesneden. Alle bijhorende producten netjes verpakt! Blij mee!

Pakket is ongeschonden ensnel bezorgd. Tevreden over het materiaal. Precies op maat gesneden. Het op maat maken en bestellen op de sebsite was heel eenvoudig.

Super schuimrubber leverancier

Groot assortiment, goede website, snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering en alles goed ingepakt.

Zeer tevreden met de aangeschafte artikelen.

Goede service en levering, prima product

Idem

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Ik heb 2 stukken koudschuim besteld met een harde zit en die zijn perfect niet duur en snel geleverd.

Mooie producten

Heb al eerder schuimrubber hier besteld. En had inlay materiaal voor mijn kostbare spullen nodig voor een zelf gebouwde flightcase. Dus ideaal om op maat hier te bestellen.

Goed alleen duurt het zo lang voordat je de schuimrubber thuis hebt.

super

Mijn bestelling supervlot en goed uitgevoerd. Ook nog een vlotte bezorging. Volgende keer weer.

Materiaal ok dat ik bestelde, maar vind 8 dagen wachten te lang op bestelling

Materiaal ok dat ik bestelde, maar vind 8 dagen te lang tegen dat bestelling toekomt en nooit track & trace gekregen met ueventueel uur voor ontvangst. Had ze eerder willen ontvangen, daar op website staat binnen de 2 dagen, niet dus Mvg

Snelle levering voor een redelijke prijs. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar