Gekregen wat ik besteld heb

Snelle korrekte levering.

Goed en snel geleverd

Ik heb goede ervaringen met schuimrubber gigant het materiaal is goed en je hoeft er niet lang optie wachten ook de leveringskosten vallen mee Ik ga hier zeker nog vaker bestellen

Goede producten, snelle en vriendelijke service!

Ik heb nu al meerdere keren bij schuimrubbergigant gekocht en elke keer ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan en hebben ze mij goed geadviseerd. De bestelling verliep vlot en de levering lag de volgende dag al op de mat. In mijn geval had ik 2 platen SG40 (140x200x8cm) schuimrubber gekocht voor in de loungekussens. Even op maat snijden en klaar, de kussens voelen weer als nieuw aan. Goede, snelle en vriendelijke service, maar bovenal koop je zeer betaalbare en kwalitatieve schuimrubber! Ik beveel schuimrubbergigant daarom ook zeker aan!

Snelle levering, goed materiaal!

Snelle levering, goed materiaal!

Eenvoudig en snel

Het plaatsten van de bestelling was eenvoudig en de levertijd was ook sneller dan verwacht. Ik had de bestelling op zaterdag geplaatst en maandagochtend had ik al de bevestiging dat hij verzonden was. Op dinsdag heb ik het pakket ontvangen. De enige opmerking die ik heb is dat het lastig is de sterkte van het schuim te bepalen. Er staan wel verschillende klassen bij, maar dat zegt de leek niets. Wellicht is het een idee om proefstukken aan de klant te leveren om een nog betere keus te kunnen maken?

Snelle levering en kous al om het kussen gedaan

Snelle levering, ik had gelezen dat koudschuim hetzelfde was als memoryschuim. Ik kreeg een stuk schuim wat vlgs mij doodnormaal is en niet lijkt op memoryschuim. Dus wat dat betreft een teleurstelling

Top bedrij!

Probleem, eigen fout, snel en goed opgelost!

perfect gekregen wat ik verwacht had

perfect en zeer snel geleverd

Goede kwaliteit spullen, snelle verzending. Duidelijke website met goede adviezen.

Prima levering.

Adequate opvolging. Goed verzakt.

helemaal top

helemaal top

Hele goeie zaak om je bestelling te plaatsen

Hele snelle levering en een uitstekende service.

goed geholpen

Fijn dat er werd meegedacht en snelle service

Snelle levering, goede kwaliteit.

Het kussen, precies op maat werd snel geleverd en is een mooie kwaliteit.

Makkelijk, snel en goed

Via de prima website de bestelling gedaan. Goed op de hoogte gebracht van het levermoment en het product voldoet aan onze wensen.

Duidelijke website. kwaliteitsproduct

Product voldoet aan de verwachtingen. Duidelijke omschrijving van de producten op de site. Keuze was snel gemaakt

Snelle levering en top product

Koudschuim gekocht voor loungeset. Opmaat laten maken. Bestelling geplaats 2 dagen later verzonden. Helemaal tevreden.

vlotte en correcte afhandeling / levering

Ik heb mijn rol fiberfill vlot en volgens planning ontvangen. Jammer overigens dat jullie niet meer een 0,5 rol leveren.

Ben heel tevreden

Goede service, goed matras !

Matrassen voor de caravan besteld, na goed lezen, 2 fijne matrassen op maat besteld. Snel bezorgd en netjes verpakt !

Goed. Het was een vlotte levering.

uitstekend

zoals gewoonlijk, goed materiaal, keurig verpakt, keurige levering en op de afgesproken levertijd. Heel tevreden.

goede site

goed site levering ging snel en het product is van kwaliteit

super en snel geleverd

super goed

Prima levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar