Correcte bestelling

Correcte bestelling en vriendelijke pakjesman

Goede kwaliteit

Koudschuim gekocht voor een zitbank en dat was een goede koop, goed stevig materiaal en zit goed! Blij mee.

Keurig op tijd en netjes afgeleverd

In

Product zoals beschreven en snel geleverd

Goede kwaliteit schuim perfect op maat en vlotte levering, TOP

Fijn dat de site zo duidelijk is.

Fijne koudschuim voor het beoogde doel en zelfs op maat gesneden. Het gleed zo op zijn plaats en kon direct weer opbouwen.

Heel erg tevreden!!

Goed en snel

Altijd goed

Mijn bestellingen zijn altijd goed verpakt en snel geleverd

De bestelling was helemaal naar wens, mooie meubelstof, goede prijs en snel binnen.

Zoals besteld

Goed, volledig en correct geleverd

Stoelen zijn als nieuw!

Gewoon opmaat bestellen en in de hoes stoppen. Klaar. Ideaal. En als ik ooit nog ambities heb om zelf kussens te maken, bestel ik hier!

Goede kwaliteit en snelle bezorging

supersnel en perfect op maat

Maatwerk snel geleverd, website geeft duidelijk advies over de verschillende mogelijkheden.

Wachten wordt beloond.

Beetje langer moeten wachten dan voorzien maar heel blij met het geleverde product en de info over de levering. Bedankt.

next level service

TOP! Geweldige service! Ik werd gebeld omdat ze het vermoeden hadden dat ik een fout had gemaakt in mijn bestelling. In plaats van simpelweg te leveren wat ik had besteld, dachten ze met me mee.

Top winkel!!

Snelle levering!

Goed geregeld

Snel binnen en voor de beste prijs.

Snel geleverd, goede kwaliteit en precies op maat gesneden

Snel geleverd en wat zo fijn is dat je een bijzondere maatgeving op kan geven. Je hoedt niet zelf te snijden. Daarnaast goede kwaliteit. Ik beveel jullie zeker aan

Snelle levering, goed product en de bezorging was uitstekend. De bezorger belde via de telefoon om zich te melden. Zeer tevreden over deze service.

Goed op maat, duidelijk, snel en kwaliteit is goed.

Helemaal goed

Alle benodigdheden op 1 plek

Fijne ervaring met mijn bestelling gehad. Enige puntje voor verbetering is de transportdienst, deze heeft geen ‘neerzet’ optie en levert niet op zaterdag. Veel mensen werken overdag en kunnen hierdoor nooit een pakje in ontvangst nemen. Om neerzettoestemming te vragen de transporteur gemaild, maar die moest weer eerst toestemming van de leverancier hebben. Veel gedoe dus.

gemengde ervaring

Ben zeer tevreden over de snelle verwerking van mijn order door Schuimrubber Gigant (op mijn verzoek). Ik hoopte dan ook dat post.nl de producten op zaterdag zouden kunnen leveren. Maar het vervoersfirma was zeer traag. Ik heb mijn producten nog steeds niet ontvangen. Mijn stervende zoon vraagt er elke dag naar, maar de levering zal te laat zijn. Met wat geluk krijg ik het traagschuim vandaag nog, het schuine vlak zal te laat komen

Goede website, keuze, levering

Veel keuze, goede keuzehulp, en klein tijdvenster levering

Na het besteld te hebben Werd mijn rol fiberfill snel thuis geleverd Mijn tuin wordt weer sprookjesachtig wit voor de maand december.,

Heel leuk ontvangen

Zag er goed en mooi verpakt uit ,en goed van maat ,dik te vreden

Snelle levering en de zending in prima staat ontvangen

Uitstekend. Liever had ik eerder willen ontdekken dat jullie ook schuimrubber op maat kunnen leveren. Nu zelf aan de slag.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar