Goed verpakt en geleverd

De bestelling is snel en goed verpakt geleverd worden

Prima levering en lekker matras

Prima service, goed matras koudschuim medium

Goed product en nette levering

Geen verdere opmerking. Goed is goed.

Snel en nauwkeurig

De site is overzichtelijk met een prettige calculator. Ook ingewikkelde bestellingen kunnen makkelijk gedaan worden. De afhandeling is snel en nauwkeurig. Zonder meer prima.

Goede prijs/kwaliteit verhouding levering minder

Prima prijs en prima produkt. Over de aflevering ben ik minder tevreden; bezorger zou s avonds in een bepaald tijdvak komen. Dit kwam niet zo goed uit, maar toch gezorgd dat ik thuis was. Ondanks dat de verwachte bezorgtijd bleef staan kwam er geen bezorger opdagen. Pas de volgende morgen stond er dat de bezorging vertraagd was en diezelfde dag plaats zou vinden. Ook toen weer de aangegeven tijdsperiode thuis gebleven. Bezorger kwam uiteindelijk een uur na het verlopen van dit tijdvak . Op zich niet zo`n groot probleem, maar het zou veel fijner zijn als het eerder aangegeven wordt zodat je niet voor niets thuis hoeft blijven wachten.

Doen wat ze beloven

Nieuwe kussens (zonder bekleding) voor decaravan besteld paar dagen later exact op maat geleverd.

Product zoals verwacht! Snelle levering tegen een goede prijs

Snel, netjes, kwaliteit

Uistekend

Een prima product zeer goed verpakt en snelle levering dus nergens geen negatieve vermelding van

Netjes en goed

Makkelijk besteld snel geleverd en redelijke prijs

Dik tevreden

Geweldige site. Op maat gemaakte koudschuim kussens besteld. Snelle levering. Maat klopte op de millimeter. Ik ben dan ook dik tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit en perfect op maat gemaakt. Wij zitten weer heerlijk op onze loungebank.

Goede website en snelle levering

Kussens bestellen kan eenvoudig en de opties voor de maten en soorten zijn ruim. De levering wordt goed verpakt en snel bezorgd.

Super goede ervaring

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Snel geleverd.

Goede en juiste maat geleverd

De bestelling ziet er heel goed uit!

De bestelling is precies op de juiste maten gesneden, exact. Het ziet er heel goed uit! Dik tevreden!!

Aanrader!!

Schuimrubber (Pantera SG52 170) op maat besteld. Super kwaliteit tegen goede prijs. Ook waren de bestelde delen netjes verpakt voor de verzending. Aanrader!!

Snelle en perfecte service

Onze bestelling werd snel en correct geleverd. Enige minpuntje is de iets duurdere prijs in vergelijking met de andere spelers op de markt

Snel gemakkelijk besteld en geleverd

Geweldig en supersnelle levering

Supersnelle levering

Alles prima verlopen.

Makkelijk te bestellen op de site.

100 % tevreden.

goede informatie op de website. Snelle levering. Artikelen voldeden aan de verwachting.

Alles netjes geleverd zoals gewenst!!!

Top levering

snel geleverd maatwerk.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd. En netjes verpakt.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar