De bestelling is snel en goed verpakt geleverd worden
Dank voor de positieve beoordeling Petra! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Prima service, goed matras koudschuim medium
Dank voor de positieve beoordeling Anne! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Geen verdere opmerking. Goed is goed.
Dank voor de positieve beoordeling Wilco! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
De site is overzichtelijk met een prettige calculator. Ook ingewikkelde bestellingen kunnen makkelijk gedaan worden. De afhandeling is snel en nauwkeurig. Zonder meer prima.
Dank voor de positieve beoordeling Jeroen! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Prima prijs en prima produkt. Over de aflevering ben ik minder tevreden; bezorger zou s avonds in een bepaald tijdvak komen. Dit kwam niet zo goed uit, maar toch gezorgd dat ik thuis was. Ondanks dat de verwachte bezorgtijd bleef staan kwam er geen bezorger opdagen. Pas de volgende morgen stond er dat de bezorging vertraagd was en diezelfde dag plaats zou vinden. Ook toen weer de aangegeven tijdsperiode thuis gebleven. Bezorger kwam uiteindelijk een uur na het verlopen van dit tijdvak . Op zich niet zo`n groot probleem, maar het zou veel fijner zijn als het eerder aangegeven wordt zodat je niet voor niets thuis hoeft blijven wachten.
Excuses voor het ongemak. Wij zullen hier een melding van maken bij de koerier. Toch bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Nieuwe kussens (zonder bekleding) voor decaravan besteld paar dagen later exact op maat geleverd.
Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Product zoals verwacht! Snelle levering tegen een goede prijs
Dank voor de positieve beoordeling Pierre! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Mieke! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Een prima product zeer goed verpakt en snelle levering dus nergens geen negatieve vermelding van
Dank voor de positieve beoordeling Gustaaf! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Makkelijk besteld snel geleverd en redelijke prijs
Geweldige site. Op maat gemaakte koudschuim kussens besteld. Snelle levering. Maat klopte op de millimeter. Ik ben dan ook dik tevreden.
Dank voor de positieve beoordeling Lin! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Snelle levering, goede kwaliteit en perfect op maat gemaakt. Wij zitten weer heerlijk op onze loungebank.
Dank voor de positieve beoordeling Ger! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Kussens bestellen kan eenvoudig en de opties voor de maten en soorten zijn ruim. De levering wordt goed verpakt en snel bezorgd.
Dank voor de positieve beoordeling Marcel! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Dank voor de positieve beoordeling Saskia! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Goede en juiste maat geleverd
De bestelling is precies op de juiste maten gesneden, exact. Het ziet er heel goed uit! Dik tevreden!!
Dank voor de positieve beoordeling Hendriette! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Originele beoordeling
Vrijdag zou de bestelling geleverd worden, had een tijdsvak door gekregen. (Uw TransMission chauffeur komt naar verwachting bij u langs tussen 9:44 en 11:44). Ik was toen ook thuis. Toen die tijd nog niet om was, kwam er een mail dat de zending vertraagd was en dat er een nieuwe mail zou komen met een nieuwe tijd. (Uw zending met zendingsnummer T17181232012734 heeft als gevolg van drukte vertraging opgelopen! Wij proberen uw bestelling binnen 24 uur (1 werkdag) bij u te bezorgen maar garanderen dat dit binnen 48 uur (2 werkdagen) bezorgd is. U ontvangt op de dag van aflevering voor 10 uur een mail met de verwachte aflevertijd. Balen , want ik was er speciaal voor thuis gebleven. Maar wie scherts mij verbazing als er opeens aan het einde van de middag een kaartje op de mat ligt, 'we hebben u gemist'. Daar was geen mail van gekomen. Heel jammer. Toen weer een nieuwe datum ingepland. Hopelijk komt het vandaag. Maar hier kunt u niets aan doen, dus een oordeel geven over de kwaliteit kan ik nog niet.
Schuimrubber (Pantera SG52 170) op maat besteld. Super kwaliteit tegen goede prijs. Ook waren de bestelde delen netjes verpakt voor de verzending. Aanrader!!
Dank voor de positieve beoordeling Danny! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Onze bestelling werd snel en correct geleverd. Enige minpuntje is de iets duurdere prijs in vergelijking met de andere spelers op de markt
Dank voor de positieve beoordeling Wen! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Snel gemakkelijk besteld en geleverd
Dank voor de positieve beoordeling Humphrey! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Supersnelle levering
Makkelijk te bestellen op de site.
goede informatie op de website. Snelle levering. Artikelen voldeden aan de verwachting.
Dank voor de positieve beoordeling Henk! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Alles netjes geleverd zoals gewenst!!!
Dank voor de positieve beoordeling Jolien! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
snel geleverd maatwerk.
Dank voor de positieve beoordeling Vin! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Goed en snel geleverd. En netjes verpakt.
Dank voor de positieve beoordeling Jobke! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar