Goede service!

Meteen antwoord na mijn vraag via e-mail.

Snel

Snel, goede kwaliteit. Goed verpakt.

Het kost wat maar dan heb je ook topkwaliteit!

Behulpzame medewerkers die mijn online bestelling nog controleerde. Bestelling werd keurig verpakt door transportbedrijf bezorgd. Uitertst tevreden.

Als leek zijnde is het altijd lastig zo niet moeilijk om een juiste keuze te maken, dit geldt zeer zeker voor hardschuim en andere soorten. Edoch door de uitgebreide en duidelijke informatie c.q. toelichting zoals gegeven door DE GIGANT, is dus mijn probleem heden ingevuld en blijkt de ontvangen Pantera SG 52 170 stevig, geheel te voldoen aan het gestelde. Bestellen en levertijd als ook prijsstelling voldoen geheel aan de hedendaagse moderne tijd, een onzeker en donker gebied is hier mee voor mij, in deze opgelost middels DE GIGANT.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

!

soepel verloop

Op de site direct naar het beoogde doel. levering volgens toezegging

Duidelijke omschrijving producten en snelle levering

Op de site staat alles duidelijk omschreven en levering is zoals op de site wordt aangegeven.

Goede service en snelle levering

Ik bestel geregeld bij schuimrubbergigant, omdat ik het een prettige zaak vind. Je kunt goed met ze overleggen, ze leveren heel snel en pakken alles keurig in.

Super snelle levering.

Geweldige en snelle service!

Geweldige en snelle service!

prima geregeld

snelle bezorging na goed telefonisch advies

goed contact over de bestelde maten en snelle levering

Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering

super !!!!

----

Snel en voordelig

Ruime keus. Na bestellen snel in huis en prima prijs.

Snel en goed gekeverd

Alles volgens omschrijving. Snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb de kussenvulling van mijn tuinmeubelen vervangen door koudschuim stevig. Het zitcomfort is nu veel beter geworden. Handig dat het op maat werd geleverd.

perfect

Er was wat overleg nodig voor mijn bestelling. Dat contact was heel correct en vriendelijk. Prijs was iets lager dan bij enekel andere leveranciers. Levering was snel, prima kwaliteit, etc. Niets te wensen over.

Snel en netjes geleverd

Helemaal goed.

Voldoet aan onze verwachtingen

Product ziet er goed uit, en hopelijk voldoet het over jaar ook nog aan onze verwachtingen. Levering is naar wens verlopen

Prima ervaring.

Vlotte afhandeling van de bestelling. Keurige levering.

Snelle correcte levering

Ik had vier blokken schuimrubber besteld en er vijf gekregen. Heel netjes!

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar