Makkelijk kiezen op de site en alles zeer vlot ontvangen
Dank voor de positieve beoordeling Daniel! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Op tijd en in lijn met verwachting
Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Alles volgens verwachting.
Erg fijn dat ik een plaat kan bestellen in de dikte die ik graag wil hebben. En dat het niet geperst wordt , alvorens te verzenden, zoals de meeste bedrijven doen. Ik heb ook goed telefonisch advies gehad. Kortom: tevreden.
Dank voor de positieve beoordeling Sil! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Ik heb mijn bestelling perfect ontvangen!
Dank voor de positieve beoordeling Petra! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
In onze bank zat een slechte kwaliteit schuim (sg25) en na telefonisch overleg gekozen voor koudschuim sg45 medium. Op maat geleverd binnen twee dagen, vulling gewisseld en we hebben een ‘nieuwe’, goed zittende bank. Vrij stevig, zakt niet door, erg blij mee!
Dank voor de positieve beoordeling Gertwin! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Ik krijg mijn schuimrubber op de maat die ik hebben wil aan en dat is mooi makkelijk
Dank voor de positieve beoordeling Thea! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Binnen 2 dagen was de bestelling in huis. In plaats van een nieuwe bank van zeker € 2000,- hadden we nu 2 'nieuwe' zitkussens van koud schuimrubber voor de prijs van € 60,-. De doorgezakte bank zit nu weer goed en stevig. Hadden we veel eerder moeten doen.
Dank voor de positieve beoordeling Margriet! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
goede prijs snelle levering en geen klachten van het product dat ik besteld had dus gewoon een goed bedrijf.
Dank voor de positieve beoordeling Bram! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Goede kwaliteit hardschuim, prima prijskwaliteitverhouding, goede service.
Dank voor de positieve beoordeling Marjo! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Wat ik wilde kopen was helaas niet voorradig maar ze kwamen snel met een ander beter alternatief ...en snel verstuurd!
Dank voor de positieve beoordeling Ria! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Na een foutje bij het leveren werd dit onmiddellijk opgelost
Dank voor de positieve beoordeling Frank! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Super geholpen. Goed advies gekregen, snel geholpen!
Dank voor de positieve beoordeling Rianne! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
geleverd wat besteld is
Dank voor de positieve beoordeling Yvon! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Professioneel en vooral snel.
Dank voor de positieve beoordeling Lena! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Duidelijke informatie en snelle levering
Dank voor de positieve beoordeling Jan! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Geen probleem mbt het omruilen. Ik ben netjes geholpen en goed geadviseerd. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Website geeft duidelijke uitleg over de verschillende schuimsoorten. Zo is het goed mogelijk om de juiste keuze te maken.
Dank voor de positieve beoordeling Frances! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Goed materiaal, op maat, snelle levering en naar mijn zin.
Dank voor de positieve beoordeling Nanda! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubbergigant
Zeer klantvriendelijke en correcte firma. Snelle versturing van het pakket. Mijn oproep naar schuimrubber gigant toe doe zo verder maar kies aub een andere vervoermaatschappij dan Transmission want deze firma deugd niet. Communicatie trekt op niets, heb hen zelfs gecontacteerd.
Bedankt voor het mooie cijfer Isabella. Vervelend dat het de bezorging niet helemaal naar wens was. We zullen een melding maken over uw bezorging bij Transmission. Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubber Gigant
Dank voor de positieve beoordeling Hans! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubbergigant
Met 3 kussens in m’n auto afgereisd naar Alkmaar. Ik ben verrast door de gastvrijheid, het vakmanschap, en een (klant) vriendelijkheid die je niet zo veel meer ziet in bedrijven. Vader en zoon zijn geweldig op elkaar ingespeeld en daarom stond ik in no time weer buiten met 3 perfect gerestaureerde kussens. Wat een feest om zaken te doen met Peter en Mitchell en Dario
Dank voor de positieve beoordeling en het mooie cijfer Peter! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubbergigant
Kwalitatief goede producten, echter van de 9 bestelde schuimrubber platen waren er 3 een andere maat dan besteld. Gelukkig langer, waardoor ik het zelf kon corrigeren
Beste Remco, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u over de producten tevreden bent! Schuimrubber is flexibel materiaal en daardoor lastiger te snijden dan bijvoorbeeld hout. We doen altijd ons best om het zo nauwkeurig mogelijk te verwerken. Er zaten bij de bestelling lange/smalle afmetingen waardoor het wat lastiger te verwerken is. Fijn dat u het zelf nog heeft kunnen corrigeren. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Mitchell
Bestelling is keurig verzorgt We zijn prima op de hoogte gehouden
Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Dario Schuimrubbergigant
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar