Mooie en goede foam producten Goed voor liggen en zitten. Levering is ook zorgvuldig.
Dank voor de positieve beoordeling Emma! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Zie hierboven, helemaal blij mee!
Dank voor de positieve beoordeling Petra Martine! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Hele goede service zeer te vrede
Dank voor de positieve beoordeling Fien! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
tel. informatie vakkundig en duidelijk , na het bestellen bevestiging en snelle levering
Dank voor de positieve beoordeling John! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Levering gebeurde zoals beloofd binnen de vermelde tijd.
Dank voor de positieve beoordeling Alfons! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Op de site is alles makkelijk te vinden Je kan goed zien wat je nodig heb en de adviezen zijn heel duidelijk Ook het systeem voor de maatvoering is makkelijk te begrijpen Het wordt netjes verpakt en gelukkig wordt er op het artikel zelf geen plakband geplakt Verpakking is netjes en stevig en goed geadresseerd Blijf vooral zo doorgaan
Dank voor de positieve beoordeling Ronald! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
De bestellingen op tijd geleverd en het contract altijd netjes en professioneel.
Dank voor de positieve beoordeling Petra! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Snel geleverd en helemaal naar de zin.
Dank voor de positieve beoordelingn Ruth! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Snelle levering en prima verpakt.
Dank voor de positieve beoordeling Willy! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Niets dan goed. Ik ben zeer tevreden.
Dank voor de positieve beoordeling Loes! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Kwaliteit is zeer goed. Hadden een zeer aparte maatvoering gevraagd, welke exact werd geleverd.
Dank voor de positieve beoordeling Hay! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Bestelling werd vlot geleverd. Product voldeed aan de verwachting
Dank voor de positieve beoordeling Wi! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Perfecte bestelmogelijkheid met alle voorbeelden etc. Precies volgens opgave en volgens afspraak geleverd
Dank voor de positieve beoordeling Hans! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Product goed maar dure verzendkosten voor kleine afmetingen.
Dank voor de positieve beoordeling Stefan! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Paste perfect. Prima levertijd, top!!
Dank voor de positieve beoordeling Coen! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Goede kwaliteit schuimrubber. Snelle levering,ben zeer tevreden.
Dank voor de positieve beoordeling Wout! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Vlotte en zorgvuldige afhandeling.
Dank voor de positieve beoordeling Elise! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Snelle service correct geleverd
Dank voor de positieve beoordeling Bart! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Levering kwam wat later dan verwacht maar is door het snelle schakelen van Mitchell prima opgelost! Thanks!
Beste Andras, Dank voor de beoordeling. Fijn dat het probleem met de levering uiteindelijk toch is opgelost. We wensen je veel plezier met de producten. Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Originele beoordeling
Door mijn eigen fout moest ik twee keer bestellen voor de klittenband. Julie geven aan dat je alleen van maandag tot met vrijdag kan leveren en dan op jullie gewenste tijd. Voor mij prima mits ik niet thuis ben en het pakketje afgeleverd wordt bij de buren. Nu heb twee keer een nieuwe afspraak gemaakt en twee keer heb ik jullie gemist. Waardoor ik nu weer een nieuwe afspraak moet maken. Dus jullie zijn al drie keer naar Eindhoven gereden, wat ik persoonlijk niet echt meer van deze tijd vind. Wat ik ook echt vervelend vind is dat ik het adres niet kan wijzigen want dat zal ook weer schelen voor het milieu bijvoorbeeld ;) hopelijk hebben jullie hier iets aan..
Heel blij met de juiste levering, is precies wat ik er van verwacht had. Snelle en nette levering. Bedankt daarvoor en fijne dagen en een mooi 2022!
Dank voor de positieve beoordeling Maaike! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Duidelijke site , produkten goed omschreven, bestelling goed ontvangen en zoals het hoort, degelijke kwaliteit ! Tevreden !
Dank voor de positieve beoordeling Luc! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Van te voren gebeld. Ik kreeg vervolgens goed en nuttig advies. Opgevolgd. Heel tevreden over het resultaat. Het betreft nieuwe vulling voor de zitting van een bank.
Dank voor de positieve beoordeling Henk! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Snel en goed verpakt geleverd. Ook het maatwerk was prima in orde.
Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Snelle levering, goed product. Heb ook de lijm gekocht om het schuimrubber te bekleden maar dat werkt niet. Uiteindelijk zat er meer lijm op mijn handen en spuitmondje direct verstopt.
Product als omschreven, op maat, goede kwaliteit en snel geleverd
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar