Goede kwaliteit, snelle levering

Fijn dat je de exacte prijs direct kan berekenen op de site. Dat is erg prettig! En een razendsnelle levering. Ik ben tevreden.

goede prijs. snelle levering

Goede prijs, snelle levering. Goed verpakt.

super snel en goed geregeld.

bestellingen zijn altijd netjes op tijd

Geweldig.

Precies op maat en snel geleverd.

Snelle reactie

Ik stelde een vraag over een projectje. Deze werd zeer snel beantwoord.

Snel geleverd, goede kwaliteit, goede service.

Netjes ingepakt. Product te veel wordt netjes opgehaald.

perfecte communicatie

goed product makkelijk op te zoeken . Wort goed mee gedacht. Aan gepast aan wensen klant.

Prima product en vlot geleverd

Duidelijk bestelsite, precies de maten die ik wilde hebben en vlot bezorgd.

Makkelijk duidelijk en snel

Duidelijke informatie over het product op de site Makkelijk bestellen en maten invoeren Krijg trace info op de mail wanneer het wordt afgeleverd Netjes en compact verpakt

Ruime persoonlijke aandacht om de bestelling perfect uit te voeren

Goed persoonlijk advies en een op maat gemaakt matras met afwijkende maten waarvoor voor de zekerheid een paar keer een tekening is gemaakt alvorens het is gemaakt. En dat zonder extra kosten!

Snel en nauwkeurig

Ik heb al zo veel bij Schuimrubber Gigant besteld, het op maat gesneden foam is altijd perfect gesneden, bij anderen zat er vaak een groot verschil in van wat ik had besteld. Daarbij leveren ze altijd snel en ook nog voor een heel eerlijke prijs! Ik zou geen reden weten om nog ergens anders te bestellen.

Snelle en goede levering!!

Snellen en tijde levering en keurig uitgevoerd conform opgave.

Snelle levering en juiste levering.

Wat een goede service! Ik had een speciale afmeting en vorm nodig en de medewerker mailde om te bestelling door te nemen. Ik bleek de verkeerde maten te hebben ingevuld. De medewerker dacht mee over mijn benodigdheden. En daarna zeer snel verzonden. En dat voor een goede prijs. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd

Top service!

Super service! Bij het plaatsen van de bestelling zag ik dat ik stof tekort kwam. Ipv 0,5m had ik 1.0m nodig. Direct een mail gestuurd en had de volgende dag reactie. Ik kreeg 1.0m opgestuurd. De bestelling was netjes op de afgesproken dag geleverd. En netjes verpakt. Aanrader voor iedereen. Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen.

Gewoon alles dik in orde!

Ik had een stuk koudschuim besteld voor de zitting van de eetbank. Product werd zeer snel geleverd. Netjes verpakt en de maten exact zoals opgegeven. Ben héél blij ermee en de bank zit weer als nieuw.

Zeer tevreden, snelle levering, scherpe prijs

Traag schuim besteld. Werd snel geleverd. Ook de prijs was scherp. Zeer tevreden.

Duidelijke website met heldere informatie. Snelle levering!

Duidelijke website, goede prijzen en super snelle levering!

Alles volgens verwachting.

Schuimrubber Gigant doet wat Schuimrubber Gigant zegt. Alles volgens verwachting gegaan.

Prima service, snel en goed

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar