Snelle levering en juiste levering.

Wat een goede service! Ik had een speciale afmeting en vorm nodig en de medewerker mailde om te bestelling door te nemen. Ik bleek de verkeerde maten te hebben ingevuld. De medewerker dacht mee over mijn benodigdheden. En daarna zeer snel verzonden. En dat voor een goede prijs. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd

Top service!

Super service! Bij het plaatsen van de bestelling zag ik dat ik stof tekort kwam. Ipv 0,5m had ik 1.0m nodig. Direct een mail gestuurd en had de volgende dag reactie. Ik kreeg 1.0m opgestuurd. De bestelling was netjes op de afgesproken dag geleverd. En netjes verpakt. Aanrader voor iedereen. Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen.

Gewoon alles dik in orde!

Ik had een stuk koudschuim besteld voor de zitting van de eetbank. Product werd zeer snel geleverd. Netjes verpakt en de maten exact zoals opgegeven. Ben héél blij ermee en de bank zit weer als nieuw.

Zeer tevreden, snelle levering, scherpe prijs

Traag schuim besteld. Werd snel geleverd. Ook de prijs was scherp. Zeer tevreden.

Duidelijke website met heldere informatie. Snelle levering!

Duidelijke website, goede prijzen en super snelle levering!

Alles volgens verwachting.

Schuimrubber Gigant doet wat Schuimrubber Gigant zegt. Alles volgens verwachting gegaan.

Prima service, snel en goed

Fijne website, snelle levering

Overzichtelijke site, kwaliteitsproducten, op maat te bestellen, vlotte levering, netjes ingepakt. Zoals het hoort maar dat is niet vanzelfsprekend.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Fijne snelle levering

Bestelde maten klopten exact. Mooie kwaliteit en snelle levering. Mijn volgende bestelling is al gedaan.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima aervice, product en prijs

Algehele tevredenheid.!

Klantvriendelijke service

wij hadden een bestelling geplaatst. het bleek dat deze net op een dag geleverd zou worden, dat wij niet thuis zouden zijn. we hebben de Schuimrubber Gigant gebeld en degene aan de telefoon heeft ervoor gezorgd dat de bestelling later meegegeven werd met de vervoerder, zodat het pakket geleverd werd op een dag dat we wel thuis waren. Top! Dankjewel!

Prima !

Makkelijk te bestellen in het goede formaat. Levering volgens afspraak.

prima geregeld en super snel geleverd.

prima geregeld en super snel geleverd.

ziet er goed uit en het zit prima.

alles netjes afgewerkt

Gewoon prima

Prima website met velen mogelijkheden

Prima gedaan

Als ik het wer nodig heb kom ik terug

Hele goede afhandeling van bestelling

Het schuimrubber dat ik besteld had was niet meer voldoende op voorraad. Hierop werd ik gebeld en samen kozen we voor een andere schuimrubber, die naar zijn mening ook beter zou zijn. Met dit schuimrubber heb ik mijn reparatie perfect kunnen doen. Hiervoor mijn dank! Dus een hele fijne en goede aankoop.

Herstellen "fout" super snel.

Een zestal offertes opgevraagd Schuimrubber Gigant kwam als goedkoopste uit de bus. Ook transsport super goed en goedkoop geregeld. Ze hadden per ongeluk zelf verkeerde maat geleverd. Bij ons weer laten ophalen en 2 dagen later goede maat voering terug gekregen.

prima service!

en snelle levering.