Goede mails en keurig op tijd afgeleverd
Dank voor de positieve beoordeling Netty! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Goedkoop en kwaliteit, snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden
Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Wij zochten schuimrubber In een redelijke kleur Dat ook gesneden kon worden op maat Dat was er. Top dus. Een week later kwam een pallet Met daarop 311 schuimrubber kubusjes. Prachtig. Goed geregeld dus. Volgende keer weer !!!
Dank voor de positieve beoordeling Romke! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Dank voor de positieve beoordeling Ger! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Het product is zeer goed, de leveringstermijn is ultra kort, het contact met het bedrijf is vriendelijk, behulpzaam en efficient. Kortom, een aanrader !!!
Dank voor de positieve beoordeling Bea! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Fijn ook telefonisch contact kan krijgen voor advies Snelle service
Dank voor de positieve beoordeling Marianne! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Snelle levering en alles keurig op maat gesneden,binnen 30 minuten alle zitkussens van de bank vervangen
Dank voor de positieve beoordeling Rita! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Klantgericht communicatie
Dank voor de positieve beoordeling Dinny! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Mooie kwaliteit en behulpzaam
Dank voor de positieve beoordeling Peter! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Ik ben zeer goed en uitgebreid geholpen bij mijn keuze. Erg tevreden over het schuimrubber, snel geleverd, netjes verpakt en zeer goede klantenservice.
Dank voor de positieve beoordeling Isa! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
SchuimrubberGigant is een overzichtelijke en betrouwbare webshop. Geeft goede informatie en uitleg over hun producten en keuzen. Ook een prima afhandeling van bestelling en bezorging. Toppie!..
Dank voor de positieve beoordeling Rudolf! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Op de foto’s zijn de hoezen wit en niet doorzichtig, heb hele doorzichtige binnenkussens ontvangen die niet geschikt zijn voor gehaakte kussenhoezen . Bovendien heb ik de verkeerde maat ontvangen ipv 35,40 en 45 cm heb ik 40, 45,50 cm ontvangen
Beste Cathy, Dank voor het geven van jouw feedback. Zoals ook al per mail aangeboden, sturen we je graag een retourlabel toe, zodat je jouw ontvangen kussens naar ons retour mag sturen. Het betreft hier geen maatwerk producten, dus dan is retourneren nooit een probleem. Helaas hebben we tot op heden nog geen contact met je kunnen krijgen per mail, dus mocht dit de wens zijn, laat het gerust weten. Het kan overigens kloppen dat de maten van de kussens iets afwijken, dit heeft te maken met de vulling van het binnenkussen. Bij het vullen van het kussens “krimpt” de hoes altijd iets in omdat deze van vorm verandert. Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Nosagveer gekocht, omdat er een veer was afgebroken van bank. Snelle en goede levering. Fijn dat er nog winkels zijn dat je zo’n onderdeel kan kopen. Bij winkel waar ik mijn bank had gekocht konden ze deze veer niet bestellen. Vreemd. Ik zit weer prima. Was bang dat ik een nieuwe bank moest kopen, omdat deze nog verder in goede staat verkeerd.
Snelle en correcte levering.
Dank voor de positieve beoordeling Wilbert! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Heel bereidwillig!!!!
Dank voor de positieve beoordeling Anneke! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Met een iets betere koerier waren het makkelijk vijf sterren geweest. De service van Schuimrubber Gigant is uitstekend en er wordt snel een professionele oplossing geboden, die ook goed uitgevoerd wordt. We hebben inmiddels twee keer besteld en zijn 100% tevreden met de producten en het contact met het bedrijf.
Dank voor de positieve beoordeling Abdur! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Mooie kwaliteit en perfect op maat gesneden en de prijs zit ook nog goed dus een aanrader .
Dank voor de positieve beoordeling Michel! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Proffesioneel geholpen na mijn vraag over een ergonomisch matras voor ons hondje. Duidelijke uitleg wat de beste optie voor haar is qua gewicht. Wij kwamen uit op een laag koud en traagschuim voor optimaal comfort, superservice!
Dank voor de positieve beoordeling Linda & Kensi! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Product ziet er goed uit.
Dank voor de positieve beoordeling Loraine! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Alles netjes op maat gesneden. Maakt niet uit welke vorm. Tegen een rdelijke prijs. Duidelijke website. Het duurt wel een dikke week, maar het is natuurlijk maatwerk. Ik ben zeer tevreden.
Dank voor de positieve beoordeling Thea! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Prima service en kwaliteit. Komt afspraken na en houdt je goed op de hoogte van dag en tijd van levering.
Dank voor de positieve beoordeling Letty! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Omdat we nergens een boxmatras konden vinden kwamen we na lang online zoeken bij de Schuimrubber Gigant terecht. Gebruikersvriendelijke website. Kussen was snel besteld en snel geleverd! Aanrader!
Dank voor de positieve beoordeling Karin! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Veel verpakking voor een kleine rol garen. Denk aan het milieu ! ;-)
Dat klopt. de kleine dozen die we normaal gebruiken zijn vanwege de wereldwijde materiaaltekorten helaas nog niet binnen. Daarom hergebruiken we veel kartonnen dozen die wij zelf weer van andere bedrijven ontvangen. Ps: Op de fiets naar de winkel om een klosje garen te halen is ook milieuvriendelijker dan één stuk bestellen ;) Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Had voor een 3weken terug mijn kunstheup uit de kom,kwam heel moeilijk van de bank ben zo super blij met het schuimrubber matras voor op mijn bank en ik kom makkelijker van de bank ohhh ja en het ligt heerlijk
Dank voor de positieve beoordeling Jannie! Sterkte met het herstel. Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
De spullen waren netjes verpakt en op tijd geleverd
Dank voor de positieve beoordeling Petra! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar