Heel bereidwillig!!!!
Dank voor de positieve beoordeling Anneke! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Met een iets betere koerier waren het makkelijk vijf sterren geweest. De service van Schuimrubber Gigant is uitstekend en er wordt snel een professionele oplossing geboden, die ook goed uitgevoerd wordt. We hebben inmiddels twee keer besteld en zijn 100% tevreden met de producten en het contact met het bedrijf.
Dank voor de positieve beoordeling Abdur! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Mooie kwaliteit en perfect op maat gesneden en de prijs zit ook nog goed dus een aanrader .
Dank voor de positieve beoordeling Michel! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Proffesioneel geholpen na mijn vraag over een ergonomisch matras voor ons hondje. Duidelijke uitleg wat de beste optie voor haar is qua gewicht. Wij kwamen uit op een laag koud en traagschuim voor optimaal comfort, superservice!
Dank voor de positieve beoordeling Linda & Kensi! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Product ziet er goed uit.
Dank voor de positieve beoordeling Loraine! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Alles netjes op maat gesneden. Maakt niet uit welke vorm. Tegen een rdelijke prijs. Duidelijke website. Het duurt wel een dikke week, maar het is natuurlijk maatwerk. Ik ben zeer tevreden.
Dank voor de positieve beoordeling Thea! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Prima service en kwaliteit. Komt afspraken na en houdt je goed op de hoogte van dag en tijd van levering.
Dank voor de positieve beoordeling Letty! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Omdat we nergens een boxmatras konden vinden kwamen we na lang online zoeken bij de Schuimrubber Gigant terecht. Gebruikersvriendelijke website. Kussen was snel besteld en snel geleverd! Aanrader!
Dank voor de positieve beoordeling Karin! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Veel verpakking voor een kleine rol garen. Denk aan het milieu ! ;-)
Dat klopt. de kleine dozen die we normaal gebruiken zijn vanwege de wereldwijde materiaaltekorten helaas nog niet binnen. Daarom hergebruiken we veel kartonnen dozen die wij zelf weer van andere bedrijven ontvangen. Ps: Op de fiets naar de winkel om een klosje garen te halen is ook milieuvriendelijker dan één stuk bestellen ;) Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Had voor een 3weken terug mijn kunstheup uit de kom,kwam heel moeilijk van de bank ben zo super blij met het schuimrubber matras voor op mijn bank en ik kom makkelijker van de bank ohhh ja en het ligt heerlijk
Dank voor de positieve beoordeling Jannie! Sterkte met het herstel. Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
De spullen waren netjes verpakt en op tijd geleverd
Dank voor de positieve beoordeling Petra! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Duidelijke website, heldere communicatie over de levering. Goedkoper verzending. Netjes verpakt. Perfect product.
Dank voor de positieve beoordeling Wendela! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Mijn bestelling was snel geregeld. De verpakking was met zorg en netjes verpakt. Helemaal toppie
Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Gevraagd om in 3 dagen te leveren. Kreeg de zending in 2 dagen!!
Dank voor de positieve beoordeling Johan! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Alles naar wens en correcte levering.
Dank voor de positieve beoordeling Peter! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Paar dagen levertijd. Mag iets sneller voor een standaard maat plaat. Voor de rest prima product.
Dank voor de positieve beoordeling Marco! Vanwege de drukte heeft de bestelling inderdaad iets langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. Ook platen worden bij ons op maat voor u gemaakt, vandaar. Fijn dat het product bevalt! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Alles op tijd geleverd
Ik heb een goede ervaring met schuimrubbergigant
Dank voor de positieve beoordeling Wil! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Goede kwaliteit, levering na 7 werk dagen
Dank voor de positieve beoordeling Astrid! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Dank voor de positieve beoordeling Henk! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Een goede service en snelle levering.
Snel geholpen en het artikel snel beschikbaar
Dank voor de positieve beoordeling Tulp! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Snel geleverd, precies op maat
Dank voor de positieve beoordeling Eva! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Helemaal top!! Mooi op tijd Super
Dank voor de positieve beoordeling Jaan! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Ik heb eerst met jullie gebeld wat ik het beste kon gebruiken voor de kussentjes op de eetkamerstoelen. Naar aanleiding daarvan heb ik PANTERA SG 52 170 stevig besteld. De kussentjes zijn klaar en het zit weer prima. Daarom ben ik zeer tevreden dus een tien.
Dank voor de positieve beoordeling Piet! Met vriendelijke groet, Jeanelle Schuimrubbergigant
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar