zeer klantvriendelijke medewerkers

Contact met medewerker prettig en vriendelijk! Product goed voor een zeer redelijke prijs! Werd meegedacht hoe mijn vraag het beste opgelost kon worden. Fijne ouderwetse service!

Netjes geleerd en volgens verwachting

Netjes geleverd en produkt voldoet goed. Goede beschrijving op de site

bestelling vlot afgehandeld

bestelling vlot afgehandeld

super

Super blij mee ook dat het wordt verzonden naar de wadden eilanden .We moeten er wel een dag langer op wachten maar het is de moeite waard

Duidelijke site,bestelling keurig geleverd en naar wens

Heel tevreden, alles snel geleverd en voldoet aan onze verwachtingen

Zie boven

Past perfect en goed stevig materiaal

De maten klopten precies zoals ik had opgegeven en heel snel geleverd

TOP

precies waarnaar ik op zoek was!

Duidelijke website, goed product en snelle levering.

Duidelijke website, goed product en snelle

wat ik nergens anders vind, vind ik hier

voor mij als DIY-er is het maatwerk van de verschillende soorten heel interessant ! Vind ik nergens anders? Enig minpuntje is geen echte tracking voor levering

Snel geleverd, goede kwaliteit

Duidelijke site, goede uitleg en prima product. Ik heb koudschuim matrassen gekocht die binnen een paar dagen werden geleverd. Ik heb ze.nog niet geprobeerd maar de kwaliteit oogt goed

Vlotte bezorging, prima prijs

Ik heb een klein minpuntje: na mijn bestelling kreeg ik geen ontvangstbevestiging, ook niet in de spambox. Ik kon dus niet zien wat de status van mijn bestelling was. Contact met klantenservice bracht uitkomst. Verder prima.

Alles naar wens, zeer vlotte levering ook!

Besteld op zaterdagavond en dinsdag in de bus. Alles naar wens en perfect op maat!

zeer tevreden

keurig geleverd, snel, precies zoals ik verwacht had.

goed en opmaat gemaakt netjes

goede ervaring met dit berijf

Alles keurig in orde

Precies op maat

Schuimrubber gekocht voor het bedje van onze kat Muddy. Netje op de juiste maat ontvangen. Hij is er zeer tevreden mee :p

Goede service, super snelle levering en product zoals beloofd. Volgende keer bestel ik zeker weer hier. Aanrader!

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt! Heel blij mee.

Prima service, snelle levering

Uitstekend advies gekregen over vervanging van de schuimrubber vulling van onze caravankussens (maat, soort). Levering één dag na bestelling. Helemaal prima.

Altijd duidelijk en snel

tevreden

Alles naar wens verlopen

snel en goed geleverd

Goede kwaliteit van schuimrubber en stof

Snelle en correcte levering

Ga zo door

goed en snel geleverd

Ik heb mijn kussen opgevuld , en met wat aanpassingen zitten ze heerlijk. Ik was blij dat ik lijm en opvulsel had meegekregen , want het was nog wel nodig om de kussen goed strak te krijgen. Maar,.......ben helemaal blij! Ook goede voorlichting gehad van de medewerker

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar