Zéér snel geleverd. Was fijn ivm verhuizing,wat ik ook al had aangegeven bij de bestelling.

Zoals het hoort...

Prima prijs, prima qualiteit

Producten zoals omschreven. Diverse maten verschillende producten, Ruim assortiment. Alles wat je nodig heb voor een leuke hobby, voor een prima prijs.

Ik ben zeer tevreden met het schuimrubber, keurig op maat gesneden en zelfs eerder geleverd dan eerst was gezegd, top!

uitstekend

goede kwaliteit, supersnelle levering.

Snel geleverd, optimaal verpakt en met goede info van transporteur..

Maandag besteld woensdag binnen. Goede kwaliteit

om een goede keuze te kunnen maken uit zoveel soorten schuimrubber heb je een goed advies nodig en die heb ik ook bij de schuimrubber Gigant gekregen. voor mijn matras in het camperbusje heb ik nu het juiste product geadviseerd gekregen en gekocht,ze wisten precies wat het probleem was en hebben het voor mij opgelost met het juiste schuimrubber! Goed product voor een goede prijs en snelle levering.

Goede service snelle levering

Schuimrubber binnen twee dagen al in huis, kussens zitten perfect.

Kussen zijn perfect.

Alles snel en netjes geleverd

Goede kwaliteit schuimrubber voor zitkussen. Zit lekker stevig. Ook netjes een kous eromheen meegeleverd. Keurige bezorging!

Mooi schuim en goede en snelle levering

Bestelling goed behandeld en snelle levering

Netjes verpakt Geleverd wat is afgesproken.

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en reageren snel

Fijne ervaring en goed kwaliteit schuimrubber.

Topkwaliteit! Snelle service

Super kwaliteit en hele snelle levering.

Super service en snelle levering

Schuimrubber Gigant heeft een enorm aanbod, duidelijke en makkelijke site en goede producten. Na bestelling kwam ik erachter dat ik een foutje had gemaakt in de doorgegeven maten, het was geen enkel probleem om dit te wijzigen. Ik kreeg zelfs nog het te veel betaalde bedrag terug binnen een dag. Ook de bestelling is sneller dan verwacht geleverd. Als ik weer schuimrubber nodig heb, zal ik zeker weer teruggaan naar Schuimrubber Gigant.

Snelle en nette levering. Blij met het product

correct

goede kwaliteit

prima geholpen ,maar hoge verzendkosten

Als je veel nodig hebt prima bedrijf

Als alle internet bedrijven zo zouden zijn, dan kwam het echt goed

Een uitstekende communicatie en komt alle afspraken na .

Snelle service en telefonisch bereikbaar

geweldig

goede communicatie (over de vertraging) met mogelijk alternatief en ook nadien correcte afhandeling.

Toptop. Zeer informatieve website over de heel veel verschillende schuim kwaliteiten.

Het is wel even zoeken in zoveel informatie naar de kwaliteiten die ik nodig heb, voor dunne matras inklapbare logeerbed en kussen rolstoel. En op maat gesneden :-)

Très aimable

Je n'ai pas encore ouvert le colis, extérieur est OK. La livraison super, on m'a téléphoné 1/2 h avant. Le livreur est venu à ma rencontre au 1 er étage , très sympa. Impeccable Bernadette

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar