Top bedrijf

makkelijk bestellen

ik kon mijn bestelling makkelijk plaatsen met meteen overzicht wat de kosten waren. goede voorlichting m.b.t. de kwaliteit van het schuimrubber dat ik nodig had voor tuinkussens

Geweldig!

Super geleverd! Alles klopte! Goed verpakt ! Goed gecommuniceerd!

Goede service en snelle levering

alles naar wens

exact de juiste maten en prima materiaal

Ardige verkoper!

Ardige verkoper ! Allen koeriers dinst erg slecht. In een dag moet leveren worden, duurt een week . Ik heb twee keer mail gestuurd koeriers dinst , ze geeft geen antwoord!! Ze stuur een mail voor voor aanleveren tijd de geven .ze zei vandaag bezorgd tussen 10 - 12 maar bericht ontvangen om 11::00uur

Gekregen wat ik verwacht had. TOP

Correct en tijdig thuis afgeleverd.

Prima product engoede bezorging

Alles was precies zoals ik her besteld heb, goede kwaliteit schuimrubber.

Fantastisch dat ook dit online kan!

Enige onzekerheid zat in het moment van levering. Duidelijkere info daarover zou welkom zijn.

Snel en goed geleverd

Netjes op maat. Helemaal top

Snel en goed

Snel en goed

Netjes

Netjes op maat geleverd

keurig netjes

om de schuimblokken waren zelfs alvast stukken "sok" aangebracht, toppy!

Alles was naar wens

Alles perfect gegaan, moest opnieuw afspreken ivb vakantie van onszelf. Mijn complimenten

Netjes op de gemelde dag ontvangen. Goed verpakt. Goede kwaliteit.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Normaal maatwerk ong 10 dagen geloof ik. Had aangegeven of sneller kon ivm vakantie 3 dagen later geleverd .

Exacte maten, heel tevreden

Super service

Prima service onze bestelling was bij de verkeerde trans mission terecht gekomen. Maar na 1 telefoontje naar de schuumrubbergigant hadden we het de volgende dag

Goed overleg en geleverd zo als afgesproken

Telefonisch contact gehad over een spoedige levering. En geleverd zo als afgesproken. Top bedankt !

Kussens passen precies dus heel tevreden.

Ik vond service helemaal top

Vlotte afhandeling, prima service

Na een mailtje is de bestelling met te korte kous meteen aangepast en heb ik het bestelde kussen vlot en met voldoende kous thuis bezorgd gekregen.

snel

snel dus