Gewoon goed

Op tijd geleverd fijne website goede maat

Snelle levering en goede materiaal

Wij moesten nieuwe zitting vulling voor onze terrasstoelen hebben en hebben de pantera besteld. Voldoet helemaal zoals beschreven in de shop. Zittingen zijn nu weer helemaal nadat ik de vulling op maat heb gesneden(zoals de werkwijze die aanbevolen wordt) heb ik de hoezen er weer over heen trokken. Perfecte zittingen nu. Super. Erg blij mee. Is aan te bevelen.

Alles netjes volgens afspraak

Alles netjes volgens afspraak.

Netjes, snel en volgens afspraak. Heel fijn.

SUPER SERVICE

Meerdere keren al een bestelling gedaan. Altijd correct verlopen keurige orderbevestiging, op de hoogte van de levering, levering netjes verzorgd.. TOP !! Heel tevreden !

Gewoon goed

Super tevreden over de bestelling Jammer van het vervoersbedrijf Maar dat is netjes opgelost

Binnen een paar dagen het schuimrubber precies op maat en keurig ingepakt ontvangen.

Gewoon goed

Snel geleverd, en netjes gesneden

Snelle levering en netjes

Vooral blij met het duidelijk advies gekregen. Daarna bestelde levering in goede orde ontvangen.

Top bedrijf

makkelijk bestellen

ik kon mijn bestelling makkelijk plaatsen met meteen overzicht wat de kosten waren. goede voorlichting m.b.t. de kwaliteit van het schuimrubber dat ik nodig had voor tuinkussens

Geweldig!

Super geleverd! Alles klopte! Goed verpakt ! Goed gecommuniceerd!

Goede service en snelle levering

alles naar wens

exact de juiste maten en prima materiaal

Ardige verkoper!

Ardige verkoper ! Allen koeriers dinst erg slecht. In een dag moet leveren worden, duurt een week . Ik heb twee keer mail gestuurd koeriers dinst , ze geeft geen antwoord!! Ze stuur een mail voor voor aanleveren tijd de geven .ze zei vandaag bezorgd tussen 10 - 12 maar bericht ontvangen om 11::00uur

Gekregen wat ik verwacht had. TOP

Correct en tijdig thuis afgeleverd.

Prima product engoede bezorging

Alles was precies zoals ik her besteld heb, goede kwaliteit schuimrubber.

Fantastisch dat ook dit online kan!

Enige onzekerheid zat in het moment van levering. Duidelijkere info daarover zou welkom zijn.

Snel en goed geleverd

Netjes op maat. Helemaal top

Snel en goed

Snel en goed

Netjes

Netjes op maat geleverd

keurig netjes

om de schuimblokken waren zelfs alvast stukken "sok" aangebracht, toppy!

Alles was naar wens

Fluorietweg 23