Goed advies. Goede levering, goede prijs.

Ik kreeg goed advies over welk schuim te gebruiken als vervanger in onze veranda kussens. Het schuim in inmiddels vervangen in de kussens en ze zitten weer heerlijk stevig.

Perfecte service!

Wij hadden besteld voor onze eetkamerstoelen, maar hebben onze maat verkeerd gemeten. Dus zaten we zonder stoelen.... Weer nieuwe besteld, met een mailtje of het met spoed kon worden behandeld. En binnen no-time in huis! Keurig verpakt, uitgeprinte factuur meegeleverd en netjes strak afgesneden materiaal. Service is super!

Fijn

Snelle levering, goed product, fijne service.

een fantastisch kussen, past perfect.

makkelijk te bestellen, netjes geleverd. geen minpunt te bedenken.

materiaal prima maatvoering prima verzending duurde wat langer

Service en kwaliteit!

Er wordt met je meegedacht als je een produkt op afwijkende maat wilt. Kwaliteit en snelle levering!

Voldeed meer dan verwacht

Extra zitkussen besteld voor de camper zodat er geen gepuzzel meer met kussens was voor het ombouwen van de treinzit tot een bed. Kwaliteit kussen goed afmetingen kloppen precies. En service uitstekend. Kussen zou op maandag bezorgd worden, echter gingen wij vrijdags al weg. Na overleg met de productie, de kussen op donderdag al in huis. Helemaal top.

Fantastisch bedrijf

Snelle levering en goede service

Keurig verpakt pakket.

Bestelling voldoende.

Fijn bedrijf. Snelle levering

Fijn contact en snelle levering. Product zie er perfect uit

Prima geregeld

Niks op aan te merken

Prima en snel geleverd

Telefonisch advies gevraagd en daarna besteld. Keurig volgens afspraak geleverd

Goed!

Netjes in contact en snelle levering (gezien de drukte die alle partijen nu ervaren). Schuim is ook goed, voor zover ik het nu kan zeggen. Heb het nog maar een week.

Gewoon goed

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Matras voor in de boot op maat laten maken. Snelle levering en perfect op maat gemaakt

dit veld is verplicht

dit veld is verplicht

Geweldige kwaliteit, service & snelle levering!

Ik had een paar vragen voor ik mijn bestelling zou plaatsen. Hierover hebben wij over&weer gemaild en ik had de volgende dag altijd meteen antwoord. Wat je ziet op de site is exact hetzelfde als wat je thuis krijgt. Het is ontzettend goed verpakt tegen beschadiging en ik heb helemaal niets negatiefs te zeggen hierover. Mocht ik in de toekomst nog schuimrubber nodig hebben, zal ik dit altijd hier bestellen. Top!

Goede kwaliteit

snel en makkelijk

voor onze camper hadden we afwijkende maten en moesten we erop kunnen zitten en slapen. via de site was het makkelijk om mijn gewenste maten in te vullen en uitleg te krijgen over de verschillende soorten schuimrubber. Snel bezorgd en het paste perfect , slapen moeten we nog proberen

Top site , top levering

Maken waar wat op de web site staat, veel keus , makkelijk bestellen en snelle levering, voorbeeld van hoe het wel moet en kan

hebben uiteindelijk de zending snel ontvangen.

Het product bevalt ons prima.

Snel geleverd en precies op maat.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar