Alles perfect gegaan, moest opnieuw afspreken ivb vakantie van onszelf. Mijn complimenten

Netjes op de gemelde dag ontvangen. Goed verpakt. Goede kwaliteit.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Normaal maatwerk ong 10 dagen geloof ik. Had aangegeven of sneller kon ivm vakantie 3 dagen later geleverd .

Exacte maten, heel tevreden

Super service

Prima service onze bestelling was bij de verkeerde trans mission terecht gekomen. Maar na 1 telefoontje naar de schuumrubbergigant hadden we het de volgende dag

Goed overleg en geleverd zo als afgesproken

Telefonisch contact gehad over een spoedige levering. En geleverd zo als afgesproken. Top bedankt !

Kussens passen precies dus heel tevreden.

Ik vond service helemaal top

Vlotte afhandeling, prima service

Na een mailtje is de bestelling met te korte kous meteen aangepast en heb ik het bestelde kussen vlot en met voldoende kous thuis bezorgd gekregen.

snel

snel dus

Goed advies. Goede levering, goede prijs.

Ik kreeg goed advies over welk schuim te gebruiken als vervanger in onze veranda kussens. Het schuim in inmiddels vervangen in de kussens en ze zitten weer heerlijk stevig.

Perfecte service!

Wij hadden besteld voor onze eetkamerstoelen, maar hebben onze maat verkeerd gemeten. Dus zaten we zonder stoelen.... Weer nieuwe besteld, met een mailtje of het met spoed kon worden behandeld. En binnen no-time in huis! Keurig verpakt, uitgeprinte factuur meegeleverd en netjes strak afgesneden materiaal. Service is super!

Fijn

Snelle levering, goed product, fijne service.

een fantastisch kussen, past perfect.

makkelijk te bestellen, netjes geleverd. geen minpunt te bedenken.

materiaal prima maatvoering prima verzending duurde wat langer

Service en kwaliteit!

Er wordt met je meegedacht als je een produkt op afwijkende maat wilt. Kwaliteit en snelle levering!

Voldeed meer dan verwacht

Extra zitkussen besteld voor de camper zodat er geen gepuzzel meer met kussens was voor het ombouwen van de treinzit tot een bed. Kwaliteit kussen goed afmetingen kloppen precies. En service uitstekend. Kussen zou op maandag bezorgd worden, echter gingen wij vrijdags al weg. Na overleg met de productie, de kussen op donderdag al in huis. Helemaal top.

Fantastisch bedrijf

Snelle levering en goede service

Keurig verpakt pakket.

Bestelling voldoende.

Fijn bedrijf. Snelle levering

Fijn contact en snelle levering. Product zie er perfect uit

Prima geregeld

Niks op aan te merken

Prima en snel geleverd

Telefonisch advies gevraagd en daarna besteld. Keurig volgens afspraak geleverd

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar