vlotte verwerking van de bestelling, verzendservice kan beter

Ik ben erg tevreden over de vlotte verwerking van mijn bestelling. De track en trace code van Transmission heb ik nooit ontvangen. En ook niet de mail met het verwachte tijdstip van levering. Gelukkig was de rol fiberfill goed ingepakt, want hij was nogal vies geworden tijdens het transport. Positief puntje: de bestelling werd afgeleverd op de verwachte bezorgdag

Goede kwaliteit en goede prijs

Twee ingezakte tuinbankkussens vervangen door koudschuim exemplaren. Goede kwaliteit/ prijsverhouding. Snel geleverd tegen erg lage bezorgkosten. Zitten stevig en heerlijk!

Alles goed geregeld

Goede kwalitijd kussen ontvangen

Adequate levering

Levering van twee stukken schuimrubber was adequaat. Enige aanbeveling is om een korte instructie bij te leveren hoe het schuimrubber het beste nog verder op maat gebracht kan worden.

Ontvangen wat ik besteld heb

Dik tevreden

Vier schuimrubber kussens besteld ter vervanging van de inmiddels platte kussens van onze tuinset. Ze zitten heerlijk stevig, wij zijn heel tevreden.

Prima levering

Zeer tevreden.

Nette service en levering

Nette service en levering

Netjes en goed geregeld geleverd

Netjes verpakt geen lange levertijden in een woord toppie Prijs ook netjes telefonisch goed bereikbaar Prima bedrijf onderneming

Prima geregeld

Ik had iets besteld maar kom de hardheid niet goed zien , helaas nu rol thuis staan waarvan het schuim eigenlijk te zacht is . Kan ik ook nog omruilen en evt bij betalen ?

Prima geleverd

Afwijkende bootkussen schuimrubber maat besteld en blijkt exact juist gesneden en binnen paar dagen geleverd. Prima tevreden.

Prima producten, snel geleverd

Voor de boot nieuwe kussens gemaakt met het schuim van de Schuimrubber Gigant. Goed advies gekregen en snel geleverd. De kwaliteit is prima.

Super service

Ik had een hele moeilijke afmetingen met een matras op maat, ik werd heel goed geholpen en alles is uiteindelijk helemaal goed gekomen

You get wat you want

Product gekregen zoals besteld

Prima en oké

Website is duidelijk, de bestelling gaat makkelijk en het wordt redelijk snel verzonden.

Zeer tevreden,past perfect,bedankt Ria

Prima kwaliteit

Ik wilde een rare maat, twee strips vab 3x3x200, kreeg ze precies op maat plus één extra. En snel

super tevreden

Ik heb een hele afwijkende vorm besteld en die precies op maat binnen gekomen. zeer tevreden hierover

Keurig verpakt

Het schuimrubber is geweldig, perfect gesneden, jammer dat de bezorger 3 dagen te laat kwam

super goed

super tevreden !!!

Héél goede service met vraag en antwoord. Professioneel en klantvriendelijk

Kwaliteit in service en versturing. Naar kwaliteit van materialen lijkt het me goed te bevinden, maar iets al schuim moet zijn tijd bewijzen. Dus daarom voorzichtig om te positief te zijn. Eén goede en vriendelijke communicatie ondervonden.

Snel er mooi geleverde stof

Mooie stof, kleur kwam goed overeen met website. Snelle levering en top verpakt.

Makkelijk, snel em goede kwaliteit schuim.

We zochten schuim om kussens van te maken. Op de website staat het goed uitgelegd en telefonisvh goed qdvies gekregen. Makkelijk besteld, prima levertijd en prima schuim gekregen wat we precies op maat kunnen snijden.

Super goed geleverd en verpakt

Ik kon heel makkelijk mijn kussen vulling vervangen

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar