Perfect product, perfect op maat en snel geleverd.

Ik was op zoek naar stevig koudschuim voor de zitkussens van mijn loungeset. Bulten CMHR 55 voldoet hier volledig aan. SG heeft alles keurig op maat gemaakt en binnen enkele dagen geleverd. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Kreeg een bericht dat er manco aan zat

Kreeg bericht dat er manco aan zat Toen ik hem kreeg zat er een 2de zak omheen en alles was netjes gebracht en niet veel later gebracht dan de oorspronkelijke tijdstip Dus heel tevreden

Keurig

Prima levering, ook telefonisch word je correct geholpen. Een voorbeeld voor vele bedrijven. Klant vriendelijkheid kost niets, maar doet wonderen....

Stipt geleverd met goede kwaliteit

Het schuimrubber dat ik besteld had, was geleverd in exact het juiste formaat wat het mij makkelijk maakte om het te plaatsen. De levering van het schuimrubber was ook conform de afspraak op de juiste datum.

Weer keurig verzorgd, zoals altijd

Ze maken het zo simpel: op de website kun je elke maat opgeven, wat je maar nodig bent, en even later wordt het allemaal keurig netjes bij je thuis bezorgd.

Goede (klanten)service

Vooraf eerst telefonisch contact gehad omtrent eventuele benodigde accessoires. Telefonisch netjes te woord gestaan. Daarnaast was een latere levering gewenst ivm afwezigheid door vakantie. Hier is keurig aan voldaan. Het koudschuim voor de topper voldoet aan de verwachtingen zoals beschreven op de site, goed materiaal.

Toen onze bestelling onderweg was, bleek dat er een verkeerd huisnummer was genoteerd. Na een mailtje aan schuimrubber gigant hebben ze snel gehandeld waardoor onze bestelling toch nog goed afgeleverd werd. Zeer vriendelijk personeel via mail, schuimrubber is ook top, goede kwaliteit. We gaan hier zeker weer bestellen!!

top ervaring

eerste keer besteld. ga zeker meer bestelen. was eerste werkdag na bestelling al geleverd. zeker aanrader.

Prima service en kwaliteit

Gewoon goed en makkelijk

vriendelijk en snelle service

Supersnelle levering

Mooie stof!

Snelle levering goede prijs

Altijd netjes ingepakt en snel geleverd ook de prijzen die ze hanteren zijn goed

Fantastisch, e perfect op maat

Heel fijn schuimrubber, en de stoelen zitten weer heerlijk

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit spullen en niet duut

Snel geleverd, goede prijs en goede kwaliteit

Snel geleverd, goede prijs en goede kwaliteit

Snel geleverd en prima product

Duidelijke website, snelle levering,fijn dat je bestaande zitmeubels een tweede betaalbare kans kan geven.

Zeer tevreden met kwaliteit stof en de klantendienst.

Nadat ik even op de levering moest wachten, wat NIET lag aan Schuimrubber Gigant, heb ik mijn bestelling ontvangen. Dank aan de klantendienst die deze voor mij zeer correct opgevolgd heeft. Ik ben zeer tevreden over de geleverde stoffen, kwaliteit is super. Ik zal zeker nog gebruik maken van de diensten van Schuimrubber Gigant. Ik beveel Schuimrubber Gigant ten sterkste aan.

Snel geleverd. Zelfs meer ontvangen dan gevraagd voor zelfde prijs

Snel geleverd wat besteld is, maten kloppen exact !

Duidelijke website. Snelle levering en exacte maatvoering.

Prima advies, snelle levering

Het product was exact hetgeen ik zocht.

Alles zoals gevraagd ontvangen

Snelle levering, duidelijke website.

Enige 'minpunt' is graag nog meer opties qua foam constellatie.

Goed product

Keurig verpakt, levertijd aan de lange kant.

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit, niet duur

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar