Pluspunten
duidelijke site, keurmerk, gemakkelijke betaling, goede info over levering, snel en volgens belofte geleverd
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntenop de site wordt aangegeven dat er snel geleverd wordt, echter bijna een week moeten wachten.
Pluspunten
snelle levering!
VerbeterpuntenUitleg bij hoe je de bestelde materialen moet gebruiken. Soort klantenadvies op een A4tje.
Pluspunten
na telefonische reactie is er snel en prettig gehandeld, ik heb inmiddels mijn bestelling binnen.
Verbeterpuntenideal betaling werd niet goed verwerkt binnen jullie bedrijf waardoor ik mail kreeg dat ik niet betaald had. Vervelend dat ik wel een mail kreeg dat het niet klopte maar er niet gereageerd werd op mijn mail met bewijzen. Beter controleren voordat er mails gestuurd worden die niet kloppen.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke website en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Correcte afwikkeling, snel
Verbeterpuntenwijze van betalen tamelijk bewerkelijk prijs pruduct lijkt mij aan de hoge kant niet kunnen informeren op welkje wijze het product kan worden verdund indien het wat dikkere is geworden
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle service! Had het pakket binnen twee dagen in huis.
VerbeterpuntenMisschien wat handiger kunnen navigeren op de site. Het duurde even voor ik vond wat ik zocht en moest steeds overnieuw beginnen.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Product kwam zoals besteld binnen de genoemde tijd. Prettige winkelervaring.
Pluspunten
snelle en klantvriendelijke afhandeling
Verbeterpuntennee
Zondag besteld, donderdag pas verstuurd.
376 Ringbaan-Zuid
Tilburg 5022GA