Pluspunten
Goederen allemaal uit voorraad leverbaar en de dag erop gelijk al in huis.
betere controle of betaald is!!
geen verbeterpunten
Pluspunten
Afspraken goed nagekomen. Staan open voor suggesties. Tot nu toe 2 x naar volle tevredenheid besteld.
Pluspunten
zijn er niet
VerbeterpuntenVoor een retour zending nog eens verzendkosten te betalen vind ik belachelijk helemaal als je niet ontvangen hebt wat je hebt bestelt. En de schoonmaak producten ruiken gewoon heel vies!
Pluspunten
Reageren in 2e instantie direkt op een vraag gesteld via mail. Eerste mail niet op gereageerd vermoedelijk vanwege de vakantieperiode. Juiste antwoorden op vraag en kon alles direkt aanklikken voor winkelwagen.
VerbeterpuntenOp dit moment nog niet omdat ik voor het eerst klant ben geworden, maar zal in voorkomend geval zeker weer kontakt opnemen.
Pluspunten
Super snelle levering.
Verbeterpunten-
verkeerd product ingepakt
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken nakomen, en indien er een fout wordt gemaakt ( wat kan gebeuren ) proberen de klant tevreden te stellen, en niet om zo goedkoop mogelijk onder de afspraak uit te komen.
Pluspunten
Snelle levering en de goedkoopste die ik op het internet heb kunnen vinden.
Pluspunten
overzichtelijke site, snelle levering
Pluspunten
goede sortering, snelle levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld. Ik heb meteen gebeld en de zending werd geannuleerd. Binnen 3 dagen had ik mijn geld weer op mijn rekening teruggestort gekregen. Super!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prettig om gespecialiseerde onderhoudsproducten op een makkelijke manier te kunnen bestellen. Deze producten zijn beperkt verkrijgbaar bij reguliere winkels, webwinkel is dan een uitkomst. Snelle levertijd en goede productinfo.
VerbeterpuntenBezorgkosten worden pas bij zeer grote bestelling (vanaf €100) vergoed. Zou klantvriendelijk zijn om dit bedrag iets te verlagen.
geen
376 Ringbaan-Zuid