Het pakket was op zaterdag besteld en op maandag en bezorgd door PostNL. De beide blikken verf waren ingedeukt bij het uitpakken, maar verder nog dicht.
Bezorger kwam vriendelijk over.
Voor mijn matte parketvloer het ideale schoonmaak en polijst spul..... alles in 1 keer schoon 👍
Via de website makkelijk besteld. Keurig op de hoogte gehouden voor wat betreft de levering.
Goed spul
Goedemiddag, Ik zie zojuist uw beoordeling binnenkomen, dank daarvoor. Beoordelingen nemen wij zeer serieus en hier proberen we altijd van te leren! Wat vervelend dat u geen goede ervaring met het product heeft opgedaan. Bent u zich ervan bewust dat u parketwas besteld heeft van Ciranova en geen olie? Ik zou uw klacht graag naar behoren voor u oplossen. Waar kan ik u mee helpen? Wellicht kan ik u nog van goed advies of andere producten voorzien? Ik zie uw reactie graag tegemoet, Met vriendelijke groet, Mirna Schoones Ringbaan-Zuid 376 5022 GA Tilburg T: +31 (0)13 207 0001 I: www.allesvoorparket.nl
Original review
We hadden gedacht dat we antislip Olie zouden krijgen, maar het was super super glad echt heel veel werk gehad om de olie goed uit te poetsen
Er stond op de site voor een bepaalde tijd besteld volgende dag in huis dit bleek een week te duren en ook was bij een product de houdbaarheidsdatum inmiddels verstreken
Wel een opmerking over het product. Bij gebruik van DevoNaturel hardwax oilcleaner ontstaat een onaangename geur in de kamer die lang blijft hangen. Dat vind ik niet zo prettig maar daar zal geen oplossing voor zijn. Na gebruik langdurig luchten.
Makkelijk te bestellen via de informatieve website en snelle levering.
Service is goed
Goedemiddag, Zoals zojuist besproken heb ik het geld van het product teruggestort op de rekening waarmee u ook betaald heeft, dit staat er binnen 3 werkdagen op. Ik ga u zo ook een verzoek sturen tot het aanpassen van de beoordeling. Alvast bedankt voor het wijzigen hiervan naar een voldoende. Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Mirna Schoones Ringbaan-Zuid 376 5022 GA Tilburg T: +31 (0)13 207 0001 I: www.allesvoorparket.nl
Original review
Niet goed
Dit product gebruik ik al jaren naar volle tevredenheid. Zie geen productiedatum !?
Snel geleverd en goed in prijs Dus Kortom GEWELDIG Gr. N.J.
Voor het eerst hier mijn onderhoud voor parket besteld. Voordelig adres, snel geleverd
correct!
DeBoneco U200 luchtbevochtiger die ik bestelde werkt prima . Mooie vormgeving en geruisloos . Kan ik iedereen aanbevelen .
Als je via deze site bestelt heb je het eenvoudiger en voordeliger gedaan dan bij elke andere aanbieder!
snelle levering voor erg scherpe prijs
Allen jammer dat mij als nieuwe klant vijf euro korting beloofd werd bij de inschrijving. Deze kon Ik later niet terug vinden en heb deze ook niet gekregen
Op zondagmiddag besteld. Op maandag geleverd!
Correcte service.
heb bestelling gedaan omdat er bij stond op voorraad levering volgende dag. Ik had de spullen snel nodig dus dacht heel mooi. Betaald via iDEAL echter een dag later mail dat de spullen die ik besteld had niet op voorraad was en dat het een paar dagen later bezorgd zou worden. Dit is gedaan en netjes maar voor mij te laat dus heb nu iets wat ik niet meer nodig heb omdat ik na de mail de spullen ergens anders heb gekocht omdat ik ze snel nodig had
Goedemorgen, Ik zie uw beoordeling binnenkomen, daarvoor hartelijk dank. Wij nemen beoordelingen zeer serieus en proberen van iedere beoordeling weer te leren. Wat vervelend dat de bestelling niet op tijd in huis was! Dit is niet de service die wij nastreven. Wij proberen onze voorraad zo goed mogelijk te monitoren, helaas komt het soms voor dat de voorraadinformatie in ons systeem niet klopt met de daadwerkelijke producten in het schap. Wij zijn ons er van bewust dat dit zéééér onwenselijk is en dat mensen het speciaal bestellen vanwege de snelle levertijd. Daarom proberen wij op dat moment de klant zo snel mogelijk te informeren. U had om 14:14 uur besteld op 28 oktober en ik zie dat mijn collega u op diezelfde dag om 15:28uur een e-mail heeft gestuurd om u hierover te informeren. Wij proberen er alles aan te doen om zo transparant mogelijk te zijn. Wij hebben in deze e-mail aangegeven dat het vrijdag bezorgd zou worden, dit is uiteindelijk ook gebeurd. Wij zullen er alles aan doen om nog strakker op ons voorraadbeheer te zitten en hebben absoluut weer van deze klacht geleerd! Ter compensatie voor het ongemak wil ik u graag iets aanbieden. Heeft u wellicht iets aan een onderhoudsproduct voor uw parket? Ik hoor het graag en ik hoop dat we hiermee uw klacht naar behoren hebben afgehandeld, Met vriendelijke groet, Mirna Schoones Ringbaan-Zuid 376 5022 GA Tilburg T: +31 (0)13 207 0001 I: www.allesvoorparket.nl
Prima alles ontvangen zoals is besteld
Juiste product snel en betaalbaar geleverd.
Dit is de eerste keer dat ik, op aanraden van onze parketman, bestel bij jullie en ik ben uiterst tevreden! Zowel van de levering als van de producten! U heeft er een klant bij!
376 Ringbaan-Zuid
Tilburg 5022GA