top geregeld en snelle service

makkelijk te bestellen en snelle levering

Hartelijk dank voor de snelle en goede levering,het was er veel eerder dan Ik verwacht had.de cover paste prima nu lijkt de buggy weer als nieuw,ik ben er dus erg blij mee. Vriendelijke groeten van Anneken Steur

Prettig

Klantvriendelijk en super snel geleverd!

Super service

alles naar wens

Was makkelijk te bestellen en snel geleverd volgens afspraak

Alles prettig en vlot geregeld!!

Vrijdag een honden trailer besteld en zaterdag al in huis, perfect! Deze winkel was de enige die dit model beschikbaar had, googelen heeft dus zin!

Snelle levering en goed verpakt

Alles conform de informatie zoals vermeld op de website.

Goede service en snelle levering

We hebben een trixie fietskar gekocht en wilden daar gelijk het weekend mee fietsen. Besteld op woensdag 15 uur en de volgende dag al geleverd. Top gewoon!

Ik heb een mooie honden fietskar gekocht , lvering was vlug en service dus prima

Supersnelle en adequate service

Ik kreeg mijn product keurig thuisgestuurd, binnen de 24 uur. Dat had wat mij betreft ook nog best een dag langer mogen duren, maar deze snelheid is zeker niet verkeerd.

Fijne website, snelle service

Duidelijke, fijne website Goede informatie Snelle service

Prima verzorgd

Goede uitleg en vriendelijk

Snel! Goede service.

Artikel was niet direct leverbaar, namen direct contact op om een alternatief of oplossing te bieden.

Prima kar.

Zojuist hondenkar ontvangen. Bij montage miste een schroefje, doos was open geweest en weer dichtgeplakt. Verder prima te monteren, en eerste gebruik probleemloos.

Zeer snelle en betrouwbare webshop!

Probleempje met online bestellen? Geen enkel probleem hoor. Als je je telefoonnummer achterlaat, word je zeer snel teruggebeld. En de service? Dat is zoals beloofd! Zeer snel! En de andere dag was het bestelde in mijn geval al in huis.

Zeer klantvriendelijk

Wij hadden een beugel nodig voor een oudere fietskar. Na enkele mails, heen en terug hebben ze de perfecte beugel verzonden en kunnen nu de fietskar weer veilig en goed gebruiken.

snelle reacties

Super blij met de bolide .. Pootje van spot

Bestellen lukte niet. Was iets fout op website. Ben gebeld door dierenshop. Ze hebben mij uitgelegd hoe te handelen. Toen was de bestelling gelukt. Uitstekende dienstverlening.

Perfecte levering

Duidelijke communicatie en maken service waar.

Zeer klantvriendelijk, houd de klant op de hoogte enkelst ook wanneer product afgeleverd wordt.als ik een cijfer moest geven is het een10

Perfect.

In een woord perfect. Goeie verpakking. Vlotte verzending. Nu nog installeren. Groet Magda.

goede webwinkel.

Prima als van ouds!!!!!!!!!!

Telefoontje en klaar

Bij het online winkelen was ik niet helemaal zeker over mijn bestelling van een doggyride mini trailer en na een telefoontje met dierenshop.nl hebben ze mij uitstekend geholpen. Nog even geduld en het pakje komt er zo aan

TOP

Supersnelle levering!

Hartweg 27

1731LT Winkel

Over Dierenshop.nl

Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.