Snelle, correcte levering; werking nog even afwachten

De bestelde goederen zijn keurig op tijd en correct geleverd. Of de insektenverjager helpt is nog afwachten.

prima winkel

bestelling geplaatst, waarna ik werd gebeld dat het artikel niet voorradig was. 1 Week later gekregen, prima service en een goed telefonisch contact.

Mijn ervaring met Dierenshop was uitstekend, zeer fijn en snel geholpen!

Snelle levering, goed product en goede prjjs

Gekozen voor deze winkel omdat ze goede prijzen hebben, goede producten én ze het het snelst konden leveren! Erg blij mee!

is goed

dit is de eerste keer dat ik wat bij jullie besteld

Super.

Snelle levering, vriendelijk personeel.

Ontzettend goede service!

Mijn eerste ervaring bij DierenShop is zeer positief. Graag wilde ik voor mijn honden een goede jas en zo kwam op de website van DierenShop voor een Hurtta jas. Hier had ik er twee van besteld evenals de Hurtta bodywarmer, thundershirt en nog een ander artikel. Niet alles kon in 1x geleverd worden en hier ben ik keurig over gebeld om te overleggen wat te doen. Heel erg fijn dat een bedrijf naar de wens van de klant luistert om eventuele producten die met 'spoed' gewenst zijn eerder te leveren. Echt heel netjes. De levering ging snel, netjes en de producten zijn geweldig! Dank!

Gewoon goed zoals “goed” moet zijn

Duidelijke website Levering zoals afgesproken zelfs in laatste week van het jaar

Topservice

Ik was op zoek naar een adapter voor mijn kattenfontein. Deze hebben zij voor mij gevonden en binnen een dag had ik hem binnen. Dus mijn beestjes kunnen weer heerlijk gekoeld en gezuiverd water drinken.

Na een aantal keer een foutmelding bij het bestellen via een account de winkel gebeld en besteld buiten account om, dit ging wel goed. Vriendelijke mevrouw en snelle levering.

Topservice

Snel geleverd. Top kwaliteit !

Super snelle levering

Ondanks de drukke periode, was ik zeer verrast dat mijn pakket zo snel werd geleverd. Bovendien was het bestelde artikel heel goed verpakt. Klein minpuntje: ik kreeg geen bevestiging na mijn geplaatste bestelling/betaling.

snelle en goede service , mooi en stevig toestel

snelle en goede service , mooi en stevig toestel. hopelijk werkt het ook goed

snel bezorgd

Een onderdeel van een fietskarretje wat je zelfs bij de maker van de fietskar niet kan krijgen is beschikbaar bij Dierenshop. Bezorgd volgens de afspraak Prima service

Alles zeer goed opgevolgd en gecommuniceerd!

vlot en beleefd

vlot, snelle reactie en beleefde afhandeling

Prima aangekomen en keurig verpakt

Artikel prima geleverd

Zeer goede respons op uitgestelde levering

De doggyride novel 15 + aanbieding bleek niet meer leverbaar op afzienbare termijn. Samen met het customerteam goede oplossing bedacht. En attente kaart en treats voor onze 4voeters erbij.

Heel content

Snelle en correcte levering!

Zoals gebruikelijk weer super service van dierenshop. De jas die ik wilde kopen voor mijn hond was niet op voorraad in de gewenste kleur. meteen gebeld door dierenshop met de verwachte leverdatum erbij. En de vraag of ik mijn bestelling door wilde laten gaan. Vandaag huppelt mijn hond met jas en al vrolijk door de tuin! Een dag eerder dan verwacht zelfs!

Prima service en snelle levering

Uitstekende service

Levering was ok, vond retourbeleid in 1e instantie slecht

Na klacht teruggebeld en uitleg gehad over retourbeleid. Aankoopbedrag plus verzendkosten terug gehad.

Zeer klantvriendelijk

Ondanks lange wachten tussendoor regelmatig contact over bestelling. Eindelijk bezorgd met een persoonlijke boodschap erbij. Wordt zeer gewaardeerd.

Uitstekende service

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Onmiddellijk duidelijkheid over wat nog beschikbaar was.

goede service

telefonisch overleg omdat er iets niet op voorraad was...top

Hartweg 27

1731LT Winkel

Over Dierenshop.nl

Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.