Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn over het algemeen positief. Snelle levering en betrouwbare service, samen met duidelijke communicatie, worden vaak genoemd. Ook verpakking en prijs-kwaliteit worden gewaardeerd. Al met al lijkt de winkelervaring betrouwbaar en tevredenstellend, met ruimte voor kleine verbeteringen.
De service en snelheid van het reageren op mailtjes is naar tevredenheid
Een halsbandje
Jahoor
9 November 2024
Nathalie
Hoofddorp
Dit Bedrijf denkt met je mee! Neemt de moeite om je op te bellen, zelfs in Frankrijk, als iets niet op voorraad is en komt met een oplossing! !
Welk product heeft u gekocht?
Mazter tuig en lange lijn
5 November 2024
Winnifred
Passavant la Rochère
Ik had alleen een onderdeel van de petsafe kattenhalsband nodig. Fijn dat dit hier koop is.
Petsafe kattenhalsband
2 November 2024
Jeannette
Silvolde
Ondanks het feit dat een besteld item niet op voorraad bleek te zijn werd ik vriendelijk verder geholpen. Met een beetje geduld, is alles beter. Dat zou elke klant nu en in de toekomst terug moeten leren.
truitje hond XS
2 November 2024
Cristophe
Antwerpen
Bandje bleek niet op voorraad maar werd keurig gebeld en is prima opgelost
Catfence halsband
27 October 2024
Irma
Bergen
Snelle levering, uistekende sevice en supermooi product
Fantail dierenkuss3n
26 October 2024
Carolina
Almelo
Ik werd gelijk de eerst volgende werkdag gebeld. De bestelde kleur was niet in de gekozen maat op voorraad, of ik een andere kleur wilde of paar dagen wachten om alsnog de bestelde kleur te ontvangen. Ik vond dit erg attent en fijn dat ze hierover even contact opnamen.
K9 Sport Sack Air 2
ja
23 October 2024
MER
Zutphen
Product is snel geleverd
Welk product heeft u gekocht?
Nieuwe hoes voor de hondenkar
Helemaal
19 October 2024
Wim Terlouw
Groot-Ammers
Heb de koppeling min of meer blind gekocht. Geen maatschets voorhanden om te bekijken of dit wel de juiste koppeling was. Alleen het merk klopte. Maar gelukkig paste deze koppeling.
Koppeling hondenkar
19 October 2024
Hans
Berlicum
Goede service , goede prijs kwaliteit verhouding
K9 sports rugzak
28 September 2024
Lonneke
Oisterwijk
Zeer tevreden. Na mijn online bestelling belde een medewerker op om na te gaan of het wiel wat ik voor onze fietsbuggy had besteld paste bij ons model. Zeer vriendelijke persoonlijke service. Snelle levering.
Wiel fietsbuggy hond
22 September 2024
Cynthia
Oostvoorne
Vorige week heb ik een hondenfietskar besteld. Duidelijke omschrijving, makkelijk betalen. Dierenshop.nl nam nog contact met mij op ivm verzenden van een groot pakket en dat was super anders had het vertraging opgeleverd. Goede service. Verzending was snel en er zat een klein smakelijk cadeautje bij voor onze Pepper. Dank jullie wel! Aanrader!
Hondenfietskar
Absoluut
21 September 2024
Miekje
Heijningen
Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelde artikel niet direct op voorraad was, en de bestelling 2 dagen later zou komen!
Antitrek tuig
Een goede webshop ❣️
17 August 2024
Peter
Ulestraten
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst. Ik werd de dag erna gebeld dat de kleur van de rugzak die ik besteld had niet meer op voorraad was en dat die wel volgende week binnen kon zijn, maar dat ze anders een andere kleur meteen konden opsturen. Ik heb toen voor een andere kleir gekozen en de rugzak was de volgende dag thuis! Helaas was die te klein voor mijn hond en heb ik hem retour moeten sturen om daarna een grotere te bestellen. Ik werd gebeld dat we met een betaalverzoekje het restant bedrag konden betalen en zo dus sneller alles afronden (in plaats van eerst het geld terugkrijgen en dan pas een nieuwe bestellen). Ik vind het heel fijn dat ze bellen om je beter te kunnen helpen en alles sneller te laten verlopen in plaats van duizend keer heen en weer te emailen.
Hondenrugzak
13 August 2024
Aiira
Harderwijk
Er was een item niet op voorraad. Ik ben daar over gebeld en om af te spreken hoe de levering verder zou lopen
Doggyride
4 August 2024
Angela
Arnhem
netjes op de aangegeven datum geleverd
pats save
ja
29 July 2024
kees pijs
Valkenswaard
Goede communicatie Snel verzonden, mooi product!
Hondenkar
28 July 2024
Wiegertje
Echtenerbrug
Goed geholpen en goede service!
Doggy minibeide
28 July 2024
François Barelds
ZOETERMEER
Bestellen ging prima, bezorging ook mooi op tijd en het product was top. Prima webshop met goede producten dus. Helaas te klein voor onze hond, dus retour! Dan moet je een formulier met pen invullen met niet alleen een bestelnummer maar ook je naam, mail, adres, telefoon, iban. Allemaal gegevens die bij het bestel process ook ingevuld zijn en makkelijk op te zoeken zijn voor de shopeigenaar. Ik hoop dat ze mijn handschrift kunnen lezen! (zeker mijn iban...)
K9 honden tas
Zeker! helaas te klein
22 July 2024
Jesse
Amsterdam
Bestelling geplaatst ‘ Doggyride Novel 15+ ‘ correct afgehandeld en geleverd. Vriendelijk personeel die mij opbelde om te zeggen dat de levering met 1 dag zou zijn vertraagd. Dit vind ik top, dan hoef je niet ongerust te zijn. De ‘ Doggyride Novel 15+ ‘ is een fantastisch hondenfietskarretje, mooi en stevig gebouwd.
Doggyride Novel 15+
21 July 2024
Julien
Herentals, België
Alleen jammer als je wat terug stuurt moet je€7.50 betalem
Muilkorf
Voldoet het product aan u verwachtingen?
Was te klein, ik krijg een maat groter
17 July 2024
Connie
Amsterdam
Fijne communicatie en juiste hulp gekregen Artikel snel en netjes geleverd
16 July 2024
Ing
Amsterdam
Vlotte afhandeling, heldere communicatie en snelle levering, ik ben dik tevreden.
Voedingssupplement voor hond
Prima product
15 July 2024
Liesbeth
Velp
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.
Hartweg 27
1731LT Winkel