Pluspunten
Goede en gemakkelijke website
VerbeterpuntenLevering zou iets sneller kunnen.
Pluspunten
Hele snelle reactie op de mail. Goed advies mbt het bevestigen van de Doggyride aan de fiets. Altijd handig als je zelf niet zo technisch bent
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door!
Pluspunten
website overzichtelijk
Verbeterpuntenafleveren op aangegeven adres is niet gebuerd
Pluspunten
Super snel geregeld
VerbeterpuntenNiet echt
Pluspunten
Snelle levering, donderdagavond besteld, zaterdag bezorgd. Nadat ik de hondenfietskar in elkaar gezet had, vond ik hem toch wel groot. ‘S maandags gebeld of ik in een kleinere van dat merk mijn hond mocht plaatsen voor de maat. Dat kon in de winkel. Zo gezegd, zo gedaan. De grote kar ingeleverd en een kleinere gekocht. Het werd keurig verekend en het restant had ik 2 dagen later op mijn rekening. Ik werd ook zeer vriendelijk behandeld, zowel aan telefoon als in de winkel.
VerbeterpuntenGeen, houden zo.
Pluspunten
Levering duurde iets langer dan normaal maar werd daarover keurig en op tijd geïnformeerd. Bezorging ging fout maar oorzaak lag bij DHL.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heb alleen maar positieve punten over dit bedrijf. Ik had een innopet buggy/fietskar perongeluk 2 x besteld. Gebeld en was meteen opgelost. De volgende dag zat onze Enya al in haar fietskar. Geweldig blij mee.
Pluspunten
Zeer snelle levering en een duid4lijke website
Pluspunten
voordeligste voor mijn aankoop reageren snel op e mails
Pluspunten
Snelle levering kwaliteit goed
VerbeterpuntenJammer dat een kettingje verpakt zat in een grote doos vol met wegwerp plastic in plaats van op te sturen in een enveloppe . De verzendkosten zouden lager kunnen zij en voor het mileu veel beter , geen grote auto laten rijden voor iets wat Door de brievenbus gedaan kan worden
Pluspunten
Heldere beschrijving van de Doggy Ride die ik bestelde. Ook het koppelstuk dat ik nodig had voor de elektrische fiets kon makkelijk via de site besteld worden. Heel schappelijke prijs en snelle bezorging: helemaal goed!
Pluspunten
Snelle levering en mooie kar. Twee hondjes super blij gemaakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het product wat ik besteld had was niet op voorraad.Maar kreeg een telefoontje dat ze het moesten bestellen en dat het iets later werd bezorgd.Of dat een probleem was.Dat vindt ik heel netjes dat ze het laten weten.
Pluspunten
Duidelijke webshop ...levering exact zoals beloofd...goede prijs kwaliteit verhouding..TOP
Pluspunten
Zeer tevreden over snelheid van de levering
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon gekregen en kwalitatief goed wat ik gezien op de web-side . mag gezegd worden Dierenshop.nl ziet er betrouwbaar uit !!
Verbeterpunteneen tip: hou de kwaliteit hoog .
Pluspunten
Zeer snelle levering. Top!
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.