Pluspunten
Algeheel positief
Pluspunten
Fijn bedrijf super services en je wordt goed op de hoogte gehouden met het volgen van je pakket. Ik beveel dit bedrijf aan en zou er zeker weer iets kopen.
Pluspunten
Zeer goede communicatie
Pluspunten
Snelle service . Was verkeerde kleur wagen geleverd maar werd kosteloos en heel snelmomgeruild ! Top
VerbeterpuntenNiks! De dames die de telefoon opnemen zijn top! Heel vriendelijk.
Pluspunten
Mooie producten, veel producten, snelle afhandeling
VerbeterpuntenIn de voorwaarden voor het terug sturen staat dat het jaar vrij moet zijn, onze burgers dat niet (Heb het zelf gedaan). De buggy was al wat in elkaar gezet terwijl we volgens beschrijving dat zelf moesten. Ook heb ik niet de kleur samenstelling gekregen die ik besteld heb (Dit was een geluk bij ongeluk omdat ik zelf graag deze kleur wou ipv die ik besteld had). Maar dit geeft aan dat er niet gekeken wordt naar wat er geretourneerd is voordat het weer naar een andere klant gaat. Een tip om dit dus wel altijd te doen. Heb hierover geen klacht ingediend omdat ik dat overdreven vond maar om hier het aan te kunnen geven met verbeter punten of tips vond ik wel een goed idee.
Pluspunten
Had een beugel besteld beek deze niet te passen op het systeem dat ik nog had. Heb een telefoontje gepleegd werd ik netjes te woord gestaan en voor een oplossing gezocht. Ben erg tevreden. Top bedankt..
Pluspunten
Bij niet op voorraad wordt je netjes gebeld
Pluspunten
Heel prettig en goed telefonisch contact. Had een achterwiel nodig voor een hondenbuggy welke niet op de site stond. Deze hebben ze toch geregeld.
Pluspunten
Snel en goedkoper dan elders
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering, prima en kundig personeel. Producten passen precies.
Pluspunten
Een 10
VerbeterpuntenGeen doe zo verder
Pluspunten
Een persoonlijk geschreven mail gekregen bij een kleine vertraging, voelde sympathiek aan en kon het toch ophalen aan het postpunt op de dag die ik zelf vooropstelde
VerbeterpuntenIets langer wachten met mail te sturen of ik blij ben met het product.
Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen
Pluspunten
Uitstekende service en heel heel erg hulpvaardig
VerbeterpuntenHier valt weinig te verbeteren. Service en hulpvaardigheid is uitermate goed
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering. Product werkt.
Verbeterpunten?
Pluspunten
honden riem plastic afgebroken netjes gemaakt zonder gezeur prima werk
Pluspunten
Super behulpzaam en meedenkend
Pluspunten
goede informatie en juist advies omtrent aankopen.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.