Pluspunten
Goede kwaliteit Goede acties
VerbeterpuntenIk had gebeld omdat mijn pakket niet op de dag bezorgd werd dan gezegd door de post jullie gingen dat navragen bij de post en mij terug bellen maar dat is niet gebeurt
Beste Karen, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben helaas pas 15 januari om half 12 een terugkoppeling gehad over uw pakket van de post dat ze het pakket gevonden hadden en dat ze die dezelfde dag zouden aanbieden. Toen ik om 12 uur dat berichtje zag, had ik op de track&trace gezien dat het pakketje al geleverd was dus was het terugbellen een beetje laat en heb ik uw een e-mail gestuurd. excuus voor het ongemak, had u het liefst daarvoor gebeld maar wij kregen dus van de post een beetje laat een terugkoppeling. Mochten er verder vragen zijn verneem ik het graag en anders veel plezier van het product.
Pluspunten
Goede en snelle levering vragen worden goed beantwoord
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Precies wat aangegeven was met betrekking tot de bezorging binnen twee werkdagen was top
Pluspunten
Altijd snel bezorgd
Pluspunten
Alles perfect volgens afspraak
Pluspunten
Snel geleverd, goed product. Op vrijdag besteld, zaterdagmorgen om huis; prima!
Pluspunten
Ze belde netjes over de maten vd badjasjes die ik had besteld. De eene maat was niet op voorraad en zou wat later komen of dan alles in 1 keer verstuurd mocht worden. Ja hoor geen probleem. Maar alle 2 de badjasjes waren super snel geleverd heel fijn. Het zijn kerstcadeautjes voor onze 2 vrienden.
VerbeterpuntenLekker zo doorgaan, top.
Pluspunten
Eerste bestelling gedaan en dat is goed verlopen
Pluspunten
Duidelijke website, volledige beschrijving van de artikelen.
Pluspunten
Goede service. Product niet direct leverbaar, direct mailtje gestuurd vanuit Dierenshop.nl dat de levertijd iets langer (1-2 dagen) zou zijn. Top service!
VerbeterpuntenHelemaal niks, ga zo door!
Pluspunten
Goede terugkoppeling naar klant
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering
Pluspunten
Heel fijn geholpen
Pluspunten
Correcte en tevens snelle levering
neem een andere bezorgdienst, want ik heb mn pakje nog niet ontvangen. DHL geeft op de mail aan dat zij aan de deur zijn geweest, maar zijn niet geweest. Ik woon in het buiten gebied en dus komen ze helemaal niet langs ,heb dit al vaker met DHL meegemaakt. moet nu zelf achter mijn pakje aan. om dit op te halen, daarvoor bestel ik dus niet online. als ik tocht nog zelf de deur uit moet om dit op te halen. kan ik net zo goed gelijk naar een winkel gaan. Ik zal dus niet meer bij jullie bestellen, met vriendelijke groet Tabitha van der Hoeff
Beste Tabitha, Bedankt voor de beoordeling en wat vervelend om te horen dat de pakket dienst niet bij u thuis is geweest. Over het algemeen hebben wij goede ervaringen met DHL maar gezien de balck friday en sinterklaas etc. horen we bij alle pakketdiensten veel klachten. Wij gaan dit zeker met DHL opnemen om dit te bespreken en in het vervolg te voorkomen. Eerder hebben wij ook contracten gehad met andere pakketdiensten maar helaas blijven deze problemen voorkomen. We vinden het wel jammer dat u niet eerder contact met ons heeft opgenomen want anders hadden we u kunnen helpen en contact op kunnen nemen met DHL om dit te verbeteren. Graag wil ik u verzoeken om nogmaals een beoordeling te geven maar dan over onze service i.p.v. de DHL. Moch
Pluspunten
ruime keuze en verkoopt Doggles brillen !
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.