Pluspunten
Prima en snelle levering. Echt een top bedrijf
Pluspunten
Besteld, en een dag later het voer in huis. Grote zware zak die verpakt was in een honden fietskar doos. Dacht eerst dat ik een verkeerd pakket had gekregen.
Pluspunten
Stond op de site 3 A 4 dagen levertijd binnen 2 dagen was het pakket binnen echt soper ze staan je keurig te woord aan de telefoon echt super Onze hond is erg blij met zijn mooi buggy fiets kar Volgende keer gaan we zeker weer bij u bestellen
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
VerbeterpuntenDe kosten voor levering liggen nogal hoog en dan is het misschien logischer dat het pakket ook aan de deur van de klant wordt afgeleverd en niet in een pick up center want dit brengt nog eens kosten mee voor de klant. Of de keuze laten om tegen een iets goedkoper tarief in een pick up parcel .
Pluspunten
Geleverd zoals besteld is
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via mail. Goed advies gekregen over maat en type jas voor onze hond.
VerbeterpuntenStaat maattabel bij jas en een instructiefilmpje echter in maattabel staan de nummers 1, 2 en 3 voor andere plekken om te meten dan in het filmpje.
Pluspunten
Werd zeer snel gehandeld, nadat ik had aangegeven dat er haast bij was terwijl het artikel niet voorradig was. En ik heb de hondentas/rugzak op tijd ontvangen. Heel blij mee.
VerbeterpuntenDe artikelen waar je mee adverteerd wel voorradig hebben.
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Geweldig produkt niet verwacht dat er zo snel geleverd werd . Zeker een aanrader om bij dit bedrijf dierenproduckten te bestellen.
Pluspunten
Een woord. FANTASTISCH
VerbeterpuntenHond zit er in en zit echt te genieten zelfs zonder vast te zetten
Pluspunten
Gewoor zoals het moet zijn en miss zelfs nog beter.
VerbeterpuntenGeen, top top
Pluspunten
Telefonisch werd ik correct en vriendelijk behandeld. De 2 Novell 10+ hondenkarren werden eerder als beloofd geleverd! Super!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snelle service en betrouwbaar . Ben zeer tevereden en blij . Thanks
Goed en vriendelijk bedrijf, prima levering en service
Verbeterpuntengeen
Jammer van de hoge verzendkosten
Pluspunten
Goede service! Maar bovenal meedenkend met de vraag van klant. Wanneer ze niet kunnen leveren wat je besteld hebt, wordt je telefonisch hierover geïnformeerd en kijken zij samen met jou wat dan de beste alternatief is! Dit is bij mij een 10+ waard!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen, ga zo door
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.