Pluspunten
Geweldig produkt niet verwacht dat er zo snel geleverd werd . Zeker een aanrader om bij dit bedrijf dierenproduckten te bestellen.
Pluspunten
Een woord. FANTASTISCH
VerbeterpuntenHond zit er in en zit echt te genieten zelfs zonder vast te zetten
Pluspunten
Gewoor zoals het moet zijn en miss zelfs nog beter.
VerbeterpuntenGeen, top top
Pluspunten
Telefonisch werd ik correct en vriendelijk behandeld. De 2 Novell 10+ hondenkarren werden eerder als beloofd geleverd! Super!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snelle service en betrouwbaar . Ben zeer tevereden en blij . Thanks
Goed en vriendelijk bedrijf, prima levering en service
Verbeterpuntengeen
Jammer van de hoge verzendkosten
Pluspunten
Goede service! Maar bovenal meedenkend met de vraag van klant. Wanneer ze niet kunnen leveren wat je besteld hebt, wordt je telefonisch hierover geïnformeerd en kijken zij samen met jou wat dan de beste alternatief is! Dit is bij mij een 10+ waard!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen, ga zo door
Pluspunten
Snelle levering. En snelle reactie op het aanpassen van mijn foutief opgegeven postcode. Werd meteen aangepast!
VerbeterpuntenNiet mbt onze levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering voor een voordelige prijs!
geen
Pluspunten
Onmiddelijke communicatie via tel. Zelfs tihdens vakantie periode. Zeer vriendelijke service. Zoeken naar een oplossing. Top bedrijf Dankzij hun kan ik nu veilig met mn hondje op vakantie vertrekken Bedankt Charis & hondje Topaze
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
snelle levering, en verzendbericht
Pluspunten
Ook telefonisch contact gehad over het product en kreeg zeer goede uitleg. Later besteld maar kwam er achter dat ik de dag van bezorging niet thuis was. Dus gevraagd of ze het 1 dag later op de post wilde doen. Dat was geen probleem.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Beste E Bosma, Jammer dat de muizenkorrels niet aan de verwachting voldeed. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Dierenshop.nl
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.