Pluspunten
Snelle levering. En snelle reactie op het aanpassen van mijn foutief opgegeven postcode. Werd meteen aangepast!
VerbeterpuntenNiet mbt onze levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering voor een voordelige prijs!
geen
Pluspunten
Onmiddelijke communicatie via tel. Zelfs tihdens vakantie periode. Zeer vriendelijke service. Zoeken naar een oplossing. Top bedrijf Dankzij hun kan ik nu veilig met mn hondje op vakantie vertrekken Bedankt Charis & hondje Topaze
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
snelle levering, en verzendbericht
Pluspunten
Ook telefonisch contact gehad over het product en kreeg zeer goede uitleg. Later besteld maar kwam er achter dat ik de dag van bezorging niet thuis was. Dus gevraagd of ze het 1 dag later op de post wilde doen. Dat was geen probleem.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Beste E Bosma, Jammer dat de muizenkorrels niet aan de verwachting voldeed. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Dierenshop.nl
Pluspunten
We zijn zeer tevreden voor de door jullie geleverde producten. Was netjes en verzorgd. Ook de levertermijn is nagekomen. Wij zijn nu volop aan het trainen om onze pup mee te nemen in de hondenfietskar. Tot op heden doet hij het heel goed. Zo kunnen mijn man en ik samen gaan fietsen. Bedankt voor de mooie fietskar.
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
zeer goed.
Verbeterpuntenga voor al zo door.zeer goed.
Pluspunten
Pluspunten
Correcte communicatie
Pluspunten
Bij intra tuin hondenkar gekocht koppelstuk zoekgeraakt,intra tuin kon niet nabestellen bij dierenshop binnen 2 werkdagen in huis zeer goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte en stipte levering zoals gevraagd.
Pluspunten
Verrassend vlotte levering en zeer vlotte beantwoording van vragen via de mail
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, snelle levering (volgende dag) en goede voorraad.
Pluspunten
Geheel conform afspraak.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.