VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Goed product, voor een mooie prijs. Snel geleverd.
Retourzenden is een puinhoop. Aanmelden bij DHL kan niet. Dus moet je zelf weer extra te veld om pakje retour te sturen. Dit zou beter kunnen en naar mijn idee ook moeten.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een zeer snelle levertijd! Ik had een hondenkar besteld bij een ander bedrijf en zat daar al ruim 2 weken op te wachten. Toen ze me weer beldde dat de kleur kar er weer niet bij zat heb ik hem bij de Dierenshop besteld en wat denk je.....? De volgende dag in huis, helemaal top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
nette afhandeling, het teveel betaalde, snel terug geboekt. super.
Pluspunten
Vriendelijke en goedlachse telefonische ondersteuning.
Pluspunten
De hondenkar was toch groter dan ingeschat. Maar geen probleem. Retour en binnen no time had ik het geld weer retour. Top
Pluspunten
Vriendelijk aan de Telefoon en ooh goed uitleg gekregen
Verbeterpuntenbesteld maandag geleverd vrijdag er was gezegd 2 dagen
Pluspunten
Omdat gewenste kleur uitverkocht was werd keurig overlegt over een andere kleur.
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Ik had een artikel besteld dat uiteindelijk niet in voorraad was. Op de site kon ik het artikel bestellen. Daar stond niet bij dat deze uit stock was. Ik werd telefonisch gecontacteerd. Ik vond dit persoonlijk contact heel aangenaam. Er werden mij andere keuze mogelijkheden voorgesteld. Dit persoonlijk contact in plaats via mail vond ik zeer aangenaam.
VerbeterpuntenHet zou gemakkelijk zijn moest je direct bij bestelling zien dat het gekozen artikel niet voorradig is.
Pluspunten
Goede service én na-service
Pluspunten
Reageren snel en accuraat
Pluspunten
Correcte levering, goede info
VerbeterpuntenMoet jasje nog uitproberen het is momenteel te warm. Thundershirt XL
Bij informeren via de telefoon werd in eerste instantie gezegd dat het product na 2 dagen geleverd zou kunnen worden, maar er werd niet bij gezegd dat dit extra kosten zou opleveren omdat met DHL zou moeten worden geleverd?
Pluspunten
Snelle levering ,Prima verpakt alle losse onderdelen waren erbij.
Pluspunten
Correcte levering,bij niet op voorraad snelle terugkoppeling. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
DHL heeft pakketje zoek gemaakt, geen briefje achtergelaten vlgs track geleverd. Dierenshop heeft dit super opgepakt en een snelle goede oplossing aangeboden. TOP
Pluspunten
Goed assortiment. Duidelijke webshop
VerbeterpuntenNakomen levertijd, als je te laat was zeg het dan gewoon. De bezorgdienst heeft het nagekeken en het pakket is niet blijven hangen het is gewoon later verstuurd dan beloofd.
Beste Onze excuses hiervoor, het was mijn fout, niet goed gekeken dacht dat het al verzonden was, maar stond nog in magazijn. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groeten Guda Zeeman dierenshop.nl
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.