Pluspunten
Ik had een artikel besteld dat uiteindelijk niet in voorraad was. Op de site kon ik het artikel bestellen. Daar stond niet bij dat deze uit stock was. Ik werd telefonisch gecontacteerd. Ik vond dit persoonlijk contact heel aangenaam. Er werden mij andere keuze mogelijkheden voorgesteld. Dit persoonlijk contact in plaats via mail vond ik zeer aangenaam.
VerbeterpuntenHet zou gemakkelijk zijn moest je direct bij bestelling zien dat het gekozen artikel niet voorradig is.
Pluspunten
Goede service én na-service
Pluspunten
Reageren snel en accuraat
Pluspunten
Correcte levering, goede info
VerbeterpuntenMoet jasje nog uitproberen het is momenteel te warm. Thundershirt XL
Bij informeren via de telefoon werd in eerste instantie gezegd dat het product na 2 dagen geleverd zou kunnen worden, maar er werd niet bij gezegd dat dit extra kosten zou opleveren omdat met DHL zou moeten worden geleverd?
Pluspunten
Snelle levering ,Prima verpakt alle losse onderdelen waren erbij.
Pluspunten
Correcte levering,bij niet op voorraad snelle terugkoppeling. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
DHL heeft pakketje zoek gemaakt, geen briefje achtergelaten vlgs track geleverd. Dierenshop heeft dit super opgepakt en een snelle goede oplossing aangeboden. TOP
Pluspunten
Goed assortiment. Duidelijke webshop
VerbeterpuntenNakomen levertijd, als je te laat was zeg het dan gewoon. De bezorgdienst heeft het nagekeken en het pakket is niet blijven hangen het is gewoon later verstuurd dan beloofd.
Beste Onze excuses hiervoor, het was mijn fout, niet goed gekeken dacht dat het al verzonden was, maar stond nog in magazijn. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groeten Guda Zeeman dierenshop.nl
Pluspunten
mijn bestelling was door DHL op een verkeerd adres afgeleverd. Omdat wij snel op vakantie zouden gaan hadden ze toegezegd dat ze de bestelling opnieuw zouden verzenden. We hoefden ons daar geen zorgen over te maken. Dit was achteraf niet nodig omdat we gelukkig hebben kunnen achterhalen dat DHL de bestelling op hetzelfde adres alleen in een andere plaats had afgegeven.
Pluspunten
Prima service; eigenlijk heel saai, precies zoals het afgesproken was en zoals het hoort!
Pluspunten
Mooie uitgebreide site. Een product verkeerde maat geleverd. Telefonisch contact gehad, zeer behulpzaam en correct geholpen. Juiste maat wordt alsnog geleverd en de verkeerde wordt meteen retour genomen.
Pluspunten
Voor ik mijn bestelling plaatste, fijn en vriendelijk gesprek gehad met Wilma! Zij gaf mij alle vertrouwen! Vriendelijke groet Ank Blokhuis
VerbeterpuntenHelaas komt er een beetje vocht, in de glazen, Van de honden zonnebril! Maar uw bedrijf, is heel prettig!
Pluspunten
Snelle levering en snelle reactie. 1 artikel niet in voorraad, gelijk een mail met de vraag: wil je wachten of je geld terug. Zelfde dag geld terug gestort. Super
VerbeterpuntenHou dit vol
Pluspunten
persoonlijk contact positief
Pluspunten
Door een eigen fout heb ik het bestelde tweemaal voldaan. dit is de dit bedrijf ontdekt en meteen opgelost. zeer betrouwbaar
Pluspunten
Heldere uitleg in de webshop over de door ons gekozen hondenfietskar novel Outdoor groen en het maximale gewicht (50 kg). Materiaal is mooi, de kar is makkelijk in elkaar te zetten. Goede telefonische service na mijn vraag over het monteren van de standaard en soort bevestiging aan de mountainbike. Zou zo weer producten bestellen, zeer tevreden!
VerbeterpuntenDe montagehandleiding van de standaard hoorde niet bij de standaard. Hoefde maar 1 schroef/bout aan beide zijden los te draaien. En te monteren in het gat wat het dichtst bij het wiel zit. Bij het monteren ligt de wagen op zijn kop, bij normale stand van de wagen moet het uitstaande gedeelte van de standaard rechts zitten als jevervoor staat.
Pluspunten
Prima geregeld Binnen twee werkdagen geleverd Bezorgkosten die ik wel had betaald snel weer retour gestort
VerbeterpuntenZorgen dat het goed gaat met de bezorg kosten
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.