Pluspunten
Levering is snel, netjes en je wordt via de mail keurig op de hoogte gehouden. ..
Pluspunten
Werkte mee aan oplossing fout bezorger
Pluspunten
Betrouwbaarheid, duidelijke informatie
Pluspunten
Doggy ride werd snel bezorgd en ook de wijze waarop de klacht werd afgehandeld was correct en snel
VerbeterpuntenDe verpakking kan beter wat het knakken van spaken in de wieltjes had kunnen voorkomen. Nieuwe wielen waren beter verpakt.
Pluspunten
Concurrerende prijs, snelle lever7ng
VerbeterpuntenGeen automatische orderbevestiging ontvangen
Pluspunten
Goede en snelle service en prettig telefonisch contact met de informatie die je hoopt te krijgen.
Pluspunten
In het kader van 'duurzaamheid' ben ik erg blij met de nieuwe hoes voor mijn Doggyride. Hij zit weer als gegoten. Levering netjes en op tijd.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service en betrouwbare informatie.
Pluspunten
1e maal besteld geen problemen. Dus kaniet ik alleen maar positief zijn
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
komt afspraken na en leveren snel
Verbeterpuntenbij het hondenkarretje zit normaal voor 2 fietsen het onderdeel wat aan de fiets gemaakt moet worden, nu moet dat ineens apart gekocht worden, en het is weer net iets anders. Verleden jaar hadden wij al een fietskarretje gekocht vandaar dar ik niet verwacht had dat het anders zou zijn.
Pluspunten
Verbeterpuntenbetere track en trace nu staat er bezorgen tussen 8 en 18.00uur moet je dus de hele dag thuis blijven bezorger was er pas om 16.40uur.
Pluspunten
Bestelling keurig afgehandeld en netjes bezorgd.
Pluspunten
Sneller levering, goed contact.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer correcte levering! Goeie prijs. komen afspraken na. Mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenBeter foto van het koppelpunt aan de fiets. Ik dacht dat het identiek was aan mijn vorige maar bleek toch anders. Met goede foto was dat duidelijker geweest en had ik nu al een tweede besteld.
Pluspunten
Gekregen wat ik besteld heb op het tijdstip die beloofd was. Prima dus!
Pluspunten
Snelle levering, prima verpakt!
VerbeterpuntenIets uitgebreidere info. Ik heb het gekocht om de hond mee op de fiets te nemen. Op de verpakking zag ik pas dat ze dat afraden!
Pluspunten
snelle levering, vriendelijke en goede informatie aan de telefoon.
VerbeterpuntenEEN BESCHRIJVING BIJ DE DOGGIE RIDE HOES.. we hebben heel erg zitten tobben om hem er netjes op te krijgen.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.