Pluspunten
prima afhandeling snel in huis
Pluspunten
Denken mee. De blauwe halsband was uitverkocht. Ik ben toen gebeld of het een andere kleur mocht zijn. Heel fijn!!
Pluspunten
Zeer goede en duidelijke website. Zeer goede en concurrerende artikelen. Makkelijke betaling en zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Leveren wat ze beloven in de tijd die ze beloven.
Pluspunten
Snel en netjes verpakt geleverd!!
Pluspunten
Nette snelle levering
Pluspunten
Ik had een product besteld die helaas niet naar verwachting was. Gelukkig kon ik deze retour sturen en werd ik goed geadviseerd voor een goed alternatief product!
VerbeterpuntenMisschien omschrijving product uitbreiden van het blafhuisje.
Pluspunten
duidelijke site en snelle levering
Verbeterpuntenassortiment beenbeschermers uitbreiden met meer merken en meer maten en prijsklasses
Pluspunten
Na telefonisch contact werden 2 afzonderlijke bestellingen in 1 pakket verstuurd. De teveel betaalde verzendkosten zaten keurig in de doos erbij! Klasse!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Deze aanbieder gekozen op basis van reviews, die waren veel beter dan die van concurrenten. En terecht, mailtje snel beantwoord, levering volgens plan en compleet. prijs van de kar is concurrerend, maar de bijbestelling veel te duur.
Verbeterpuntenmisschien in de beschrijving aangeven waar /hoe het koppelstuk gemonteerd dient te worden. Het is overigens met een beetje uitproberen bij de E-bike wel gelukt.
Pluspunten
Lekker snel, volgende dag pakketje in huis.
Pluspunten
Sneller kan niet! Top service!
Verbeterpunten??
VerbeterpuntenGeen.
Beste Debbie, bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je alle scores goed doe, maar de eind score een onvoldoende geef, is er iets mis gegaan, waarmee we je kunnen helpen? Is het mogelijk anders deze beoordeling aan te passen. Met vriendelijke groeten Guda dierenshop.nl
Pluspunten
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Ondanks dat ik 2X kwam ruilen omdat ik zelf het verkeerde artikel had besteld bleef het personeel meewerkend en behulpzaam
Pluspunten
Niet te duur en snelle levering Goede info op de webshop
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.